Betöltés...

Spokey PRIME PRO görkorcsolya 38 fehér-türkiz

Ár: 31.290 Ft

A fitness / rekreációs görkorcsolyázás előnyei A fitness görkorcsolyázás nemcsak a formára van pozitív hatással, hanem a természettel való közvetlen kapcsolatból is profitálhat.

A görkorcsolya a jégkorcsolya nyári megfelelője (a hokisok és a korcsolyázók is tavasztól őszig edzenek vele), ezért a testtartás és a mozdulatok nagyon hasonlítanak a jégen felvett testtartáshoz. A lábak és a csípő izmai intenzíven dolgoznak, a hát és a kéz izmai is részt vesznek.

A Spokey Prime női és férfi korcsolyákat igényes felhasználók számára készítették. A műszaki paramétereket kifejezetten úgy választottuk ki, hogy a vezetésből a legnagyobb élvezetet nyerjük. Magas követelményeket támasztunk felszereléseinkkel szemben, ezért mindent megteszünk azért, hogy a legmagasabb minőségű anyagokat használjuk a gyártáshoz.

Tudjuk, hogy jó kitűnni, ezért különös hangsúlyt fektetünk az eredeti, kifinomult dizájnra. A Spokey korcsolyák a legújabb trendeknek megfelelően készülnek, a legdivatosabb színváltozatokban. Korcsolyázz a saját utadon A görgők kiválasztásakor fordítson különös figyelmet a csúszásra.

A Prime modell alumíniumból készül, ami garantálja a tartósságot, miközben nagyon alacsony a súlya. A kerekek tartós PU-ból készülnek, 80 mm átmérővel és 82A keménységgel, ami optimális a szabadidős motorozáshoz.

Az ABEC9 karbon csapágyak garantálják a legnagyobb pontosságot, jó tartósságot és nagy sebességet.
#SpokeyStyle Riding A hármas rögzítési rendszer: fűző, tépőzár és egy kétrészes csat, nem csak optimális illeszkedést garantál a lábhoz, hanem mindenekelőtt - a legmagasabb szintű biztonságot. A Prime modellben egy speciális profilozott betétet alkalmaztak. A cipő puha bélésével kombinálva jelentősen növeli a görgők használatának kényelmét. A kényelmes, megbízható rögzítési rendszernek köszönhetően a felhasználó optimálisan az igényeihez igazíthatja a görgőket.

A speciálisan profilált belső cipő megakadályozza a sarok mozgását lovaglás közben. Szénacélból készült csapágyak. Az ABEC 1, 3, 5, 7, 9 a csapágy pontosságát meghatározó skála, amely meghatározza a gördülés simaságát és az elért sebességet. Az alumíniumötvözetből készült csúszósín optimális szilárdságot garantál a csúszósín minimális keresztmetszete és súlya mellett. Az anatómiai talpbetét szilárd tartást biztosít a legmagasabb kényelem fenntartása mellett.

Belsőtalp hossza: 24,2 cm
Méret: 38

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Korcsolyák, Gördeszkák, Görkorcsolyák
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Spokey PRIME PRO görkorcsolya 38 fehér-türkiz" című hirdetést látja. (fent)