Betöltés...

Gyógyszeradagoló torony a hét minden napjára - gyógyszerek, vitaminok, étrend kiegészítők rendszerezésére és tárolására (BBM)

Ár: 2.490 Ft

A rendszeres és időben történő gyógyszerbevétel elengedhetetlen a jó egészség megőrzése érdekében, és egy gyógyszerrendező doboz segíthet az időpontok és az adagok nyomon követésében. A gyógyszerrendező doboz különböző rekeszekből áll, amelyekben előre elhelyezheti a különböző tablettákat, így nem kell minden egyes alkalommal keresgélnie a különböző gyógyszerek között. A kompakt mérete miatt a gyógyszerrendező doboz könnyen hordozható, így bármikor és bárhol könnyen elérhetőek lesznek a pirulái. Ha rendszeresen szed gyógyszereket, vitaminokat és étrend kiegészítőket, akkor egy gyógyszerrendező doboz beszerzése megkönnyítheti az életét, segítve Önt abban, hogy ne felejtse el bevenni a tablettáit időben és a megfelelő adagban. Ne habozzon, szerezzen be egy gyógyszerrendező dobozt, és élvezze az egyszerűbb és egészségesebb életet! A termék jellemzői: Tablettákat, gyógyszereket, vitaminokat rendezhetsz, adagolhatsz a segítségével A termék a hát napjainak megfelelően hét szinttel rendelkezik Minden szint négy részre osztott: reggel, délután, este és éjszaka Minden napra szánt dobozka egyesével kivehető, hordozható Egyszerűen használható Kényelmesen és átláthatóan tarthatók a gyógyszerek és vitaminok A hét minden napja meg van jelölve Miután kifogy egyszerűen újra tölthető https://www.youtube.com/watch?v=-6R7TNmLc2w

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Gyógyszeradagoló torony a hét minden napjára - gyógyszerek, vitaminok, étrend kiegészítők rendszerezésére és tárolására (BBM)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: