Betöltés...

Hálózsák, 2 az 1-ben, vízálló, kék, 150x200 cm, Malatec

Ár: 12.902 Ft

Hálózsák, 2 az 1-ben, vízálló, kék, 150x200 cm, Malatec

Tulajdonságok:

2 az 1-ben - ez a termék univerzális. Tökéletes hálózsáknak utazás, kempingezés vagy többnapos túrázás során (rendkívül könnyű is). Ezenkívül tartalék, meleg pilótaként is használható. A dupla felső és alsó cipzár lehetővé teszi, hogy a hálózsák egy részét kihúzza a cipzárból az extra szellőzés érdekében.
FIBRE FILLING - a hálózsák különleges töltettel rendelkezik - ez egy bolyhos, spirálisan csavart, csőszerű keresztmetszetű szálas szigetelés. Nem szívja magába a nedvességet és antiallergén. Szerkezetének köszönhetően megtartja a meleg levegőt. A külső anyag 210T Ripstop vízálló poliészterből készült. A bélés kellemes tapintású anyagból készült.
GLUGA - a hálózsák rendkívül praktikus kapucnival rendelkezik, amely megvédi a fejét a szabadban töltött éjszakák alatt. Ezenkívül a hálózsák alul nem szűkül, így lehetővé teszi, hogy kényelmesen pihenhessen a kis tér okozta kellemetlenségek nélkül. A hálózsák cipzárja extra védelemmel van ellátva tépőzáras szalag formájában.
HUSA - a készlet egy speciális zsákot tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a hálózsákot egy kis kompakt kockává hajtsa össze. A zsák egy dugóval ellátott húzózsinórral van ellátva, amely kényelmes fogantyúként használható, vagy segít a hátizsákhoz vagy táskához rögzíteni.


Specifikációk:

szín: kék és fekete
külső anyag: 210T vízálló Ripstop poliészter
párnázás: rost
hálózsák mérete (hossz/szélesség): 200/75 cm
hálózsák méretei teljesen lecipzározva (hossz/szélesség): 200/150 cm
a zsák méretei (hossz/szélesség): 40/20 cm
súly: 0,930 kg



Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Hálózsák, 2 az 1-ben, vízálló, kék, 150x200 cm, Malatec" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: