Betöltés...

Nylon turisztikai függőágy szúnyoghálóval, fekete színű, méretei 260 cm x 140 cm

Ár: 13.250 Ft

Könnyű, turisztikai nylon függőágy 260 cm x 140 cm méretben. Nagyon kényelmes, funkcionális és hasznos minden kertben vagy útközben. Tökéletes pihenést biztosít a fáradt test számára és extra védelmet nyújt a rovarok ellen a szúnyogháló használatának köszönhetően! Csak akassza fel a kertbe vagy a teraszra, és élvezze a csodákat a szabadban. A függőágy tartós, nagy légáteresztő képességű anyagból készül.    Támogatja  Az erős rögzítés biztosítja a megfelelő biztonságot és biztonságot, hogy pihenés közben ne essünk le róla.

A termék jellemzői:A turista függőágy tartós nejlonból és poliészterből készül.Ellenáll a zord időjárási viszonyoknak!Kiváló védelmet nyújt a rovarok ellen a szúnyogháló miatt.Tökéletes pihenést biztosít egy fáradt test számára. Csak akassza fel a kertben vagy a teraszon, és élvezze a szabadban. Függőágy tároló táska mellékelve. Miután feltekerted és betetted a táskádba, helyet foglal – könnyen elfér egy kis hátizsákban!Zsinórral érkezik, hogy a függőágyat a fához és más oszlopokhoz rögzítse.Előírás:
Anyaga (ülés): nylonHáló anyaga: poliészterMaximális terhelhetőség: 200 kg-igÜléshossz: 260 cmÜlésszélesség: 140 cmTeljes hossz (fogantyúk között): kb. 300 cmTartóvezetékek hossza: 40 cmMosógépben mosható: igenSúly: 0,8 kgSzín: fekete

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Nylon turisztikai függőágy szúnyoghálóval, fekete színű, méretei 260 cm x 140 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: