Betöltés...

Méretre vágható tehermentesítő és rezgéscsökkentő zselés talpbetét futáshoz, túrázáshoz, sportoláshoz - univerzális méret (BBM)

Ár: 1.490 Ft

Hasznos tudnivalók: A talpbetétet könnyen méretre szabhatod, így jól fog illeszkedni a cipődbe. A termék rugalmas és puha, így a térdekről, csípőről és a gerincről is leveheti a terhelést. Jól szellőzik, ezért izzadós lábúaknak különösen ideális. Megelőzheted vele a sportsérüléseket és a tested idő előtti lerobbanását. A Sport talpbetét tulajdonságai: Az ortopéd gélbetét légáteresztő és jótékony támaszték, amely tehermentesíti a lábfej boltozatát. A talpbetét elnyeli az ütéseket, a rezgéseket és megakadályozza a láb csúszását. Alkalmas mindennapi viseletre és aktívabb sportolók számára is. Kényelmes, kellemes járásélményt nyújt, és megszünteti a lábfájdalmat. A talpbetét méretét ollóval könnyen a kívánt méretre állíthatja. Alkalmas lúdtalpakra és beesett boltívekre Lengéscsillapítás Légáteresztő és kényelmes Anyag: szilikon Méretre vágható Mit rejt a termék doboza? 1 pár Sport talpbetét, talpbetét futáshoz, túrázáshoz A talpbetét higiéniás terméknek minősül, ezért a csomagolás kibontása esetén nem vonatkozik rá a 14 napos elállási jog.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Méretre vágható tehermentesítő és rezgéscsökkentő zselés talpbetét futáshoz, túrázáshoz, sportoláshoz - univerzális méret (BBM)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: