Betöltés...

Talpmasszírozó szőnyeg fájó, vizesedő, feldagadt láb kezelésére EMS technológiával - gyógyító és relaxáló elektromos talpmasszírozó készülék (BBM)

Ár: 2.990 Ft

Enyhítsd a duzzanatot, és csinosítsd a lábaidat a precíz elektromos impulzusok segítségével! Apró elektromos impulzusok célozzák meg a lábak nyirokcsomóit, és hatékonyan elősegítik a nyirokkeringést a duzzanat és a fájdalom megszüntetése érdekében. Alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokon alapuló technológiával stimulálja a láb izmait. Az elektromos impulzusok alacsony frekvenciájú technológiájának köszönhetően átterjedhetnek a lábakról az egész testre. Ez serkenti a vérkeringést, amely segít megszüntetni a narancsbőr féle szabálytalanságokat a lábakon, illetve és a combokon. Főbb jellemzők: Az elektromos izomstimulációs (EMS) párna elektromos impulzusokat generál, amelyek összehúzódásra késztetik az izmokat, amely következtében feszesebbé válik és csökken a felesleges zsírszövet. Az elektromos impulzusok alacsony frekvenciájú technológiájának köszönhetően átterjedhetnek a lábakról az egész testre. Ez serkenti a vérkeringést, amely segít megszüntetni a narancsbőr féle szabálytalanságokat a lábakon, illetve és a combokon. Az EMS masszázs szőnyeg alkalmas lábak kezelésére, akupunktúrás pontok masszírozására, vénák aktiválására és a fáradtság enyhítésére. Az elektromos izomstimuláció (EMS) nem más, mint az izomösszehúzódás indukciója elektromos impulzusok segítségével. Az impulzusok utánozzák a központi idegrendszerből kiinduló akciós potenciált, és izomösszehúzódásokat okoznak. Tulajdonságok: Ideális azok számára, akik sokat sétálnak, állnak, utaznak, táncolnak, másznak, vagy gyakran viselnek magas sarkú cipőt Serkenti a vérkeringést A kicsi és hordozható kialakítás könnyen összecsukható EMS masszázs technológia Működés 2x AAA elemekkel (nem tartozék)

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Talpmasszírozó szőnyeg fájó, vizesedő, feldagadt láb kezelésére EMS technológiával - gyógyító és relaxáló elektromos talpmasszírozó készülék (BBM)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: