Betöltés...

Vezeték nélküli kézi masszírozógép 12 programmal, 6 fejjel, időzítővel, 10 intenzitási szinttel és akár 2 órás üzemidővel (BB-21630)

Ár: 14.690 Ft

Fedezd fel a forradalmi vezeték nélküli anti-cellulit kézi masszázseret, ami sokoldalúan használható és hozzájárulhat a test kényelméhez és regenerációjához! Ez a rezgő masszírozó kiválóan alkalmazható a hátfájdalom és izomfájdalom kezelésére, valamint a test felkészítésére az edzésre és az edzés utáni regeneráció felgyorsítására. Nemcsak az izmokra hat, hanem a bőrre is, ami hasznos lehet a cellulit elleni harcban. A készlet 6 különböző fejet tartalmaz, így a masszírozó funkciója rendkívül sokoldalú. Többek között találsz csigolya-masszázs fejet, ízületi masszázs fejet és olyat, ami minden testrészre és nagy izomcsoportokra is alkalmazható. Az ergonomikus design lehetővé teszi, hogy stabilan tarthasd a masszázseret a kezedben és kényelmesen használd. Az hosszabb fogantyú lehetővé teszi, hogy olyan nehezen elérhető helyeken is masszírozhass, ahol egy kézzel történő masszázs szükséges. A masszírozó 12 különböző masszázsprogrammal és 10 rezgésintenzitási szinttel rendelkezik, amelyeket egyszerűen az automata gombbal és a felfelé/lefelé nyilakkal válthatsz. A termék jellemzői: Szín: Fekete Teljesítmény: 24W Használati idő: 90-120 perc LCD kijelző 12 masszázstervezet 15 perces időzítő 10 rezgésintenzitási szint Vezeték nélküli Méret: 42 x 8 x 10 cm Súly: 0.808 kg Csomagolt súly: 1.249 kg A csomag tartalma: Masszírozó 6 fej Töltő Rendeld meg most ezt a hatékony és sokoldalú vezeték nélküli anti-cellulit kézi masszázsert, és élvezd a kényeztető és relaxáló élményt otthonod kényelmében!

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.12
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli kézi masszírozógép 12 programmal, 6 fejjel, időzítővel, 10 intenzitási szinttel és akár 2 órás üzemidővel (BB-21630)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: