Betöltés...

High Peak Falcon 3 alagút sátor

Ár: 101.070 Ft

Kiváló minőségű alagútsátor nagyméretű tornáccal és sátorpadlóval. A tornác lakóhelyként és tárolóhelyként szolgál a kempingfelszerelések számára. A padló szilárdan a belső sátorhoz van varrva, és védi a csomagokat a nedvességtől. Az időjárásvédő bejárat szárazon tartja a belső sátrat. 2 bejárat a rugalmas nyitás és a nagyobb mozgásszabadság érdekében. A szúnyoghálós ablak fedőszárnnyal belülről működtethető az optimális szellőzés érdekében. A 2 állandó szellőzőnyílás minden időjárási körülmények között optimálisan szellőzteti a sátrat, és mindig nyitva kell lennie. A piros földcsík és a piros feszítőkötelek jól láthatóak szürkületkor.

Belső sátor extra nagy "Easy Stow Away" bejárattal. Egyszerűen hajtsa be az ajtót a praktikus, bevarrt zsebbe. A szúnyogos ajtó véd a rovarok ellen és optimálisan szellőzteti a belső sátrat.

A 230 cm-es extra hosszúság extra helyet biztosít még a magas emberek számára is.

A külső sátor és a belső sátor egy egységet alkot. A belső sátor már fel van erősítve, így gyorsabb és könnyebb a felállítás. A belső sátor karbantartás céljából bármikor lecsatolható. A belső zsebekben minden lényeges dolgot rendezetten tárolhat. Lámpatartó a kempinglámpa felakasztásához.

A Falcon 3 akár 3 személy számára is kínál szállást és csomagtérrel együtt. Ideális az aktív kempingezéshez a természetben.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "High Peak Falcon 3 alagút sátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések

94.900 Ft
97.900 Ft