Betöltés...

Easy Camp Huntsville Twin 800 Alagút sátor

Ár: 266.440 Ft

Az Easy Camp Huntsville Twin 800 tágas, családi sátor tökéletes választás nagycsaládosoknak vagy baráti társaságnak. A sátor összesen négy sötétített hálófülkével van ellátva, a zavartalan és nyugodt alvásért. 8 fő számára kínál kényelmes alvóhelyet a négy tágas hálófülke. Két hálófülke egymás mellett található, a másik kettőt pedig a tágas előtér választja el egymástól, amelyben függönyös ablakok, 2 oldalsó bejárat található, valamint magasabb belmagassággal rendelkezik, ami szabad mozgást biztosít.
A sátor szerkezete laminált rudakból készült. A külső sátrat pedig tartós, nem gyúlékony 185T poliészterből gyártották, amely 3000 mm-es vízoszlopú, leragasztott varratokkal. A belső sátor légáteresztő 100% poliészterből, a sátoralj pedig 100% polietilénből készült.
A sátor további nagyszerű tulajdonságai közé tartoznak a ragasztott varratok, a világítás számára kialakított akasztó, a szúnyoghálók a bejáraton és a sátor elején és hátulján található szellőzőnyílásokon, vagy a sátorzsinór zsebek, melyeknek köszönhetően elkerülheted az összekuszálódott, összecsomózott zsinórok problémáját.Easy Camp Huntsville Twin 800 sátor fő előnyei:
nagycsaládosok baráti társaság számáraszabad mozgás az előtérben4 tágas és sötétített hálófülkesátoralj az előtérbenablakok sátorfüggönyökkel2 bejáratmindkét oldalán zsebek Fire Retardant - tűzgátló - elnyomja a lángokat és kiküszöböli annak következményeit

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Easy Camp Huntsville Twin 800 Alagút sátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: