Betöltés...

Roller Crussis Cobra Sport 4.2-4 fehér- piros 26"/20"

Ár: 301.300 Ft

A Crussis Cobra Sport azoknak az adrenalin függőknek készült, akik nem haboznak nekivágni a nagyobb kihívást jelentő terepnek sem! A SRAM legjobb hidraulikus fékeinek köszönhetően a roller lényegesen jobb fékhatást fejt ki, míg az egyedülálló alumínium vázszerkezet biztosítja a roller tartósságát és kiváló funkcionalitását.



A villa és a fellépőlap egyetlen egység, és így megakadályozza az erős igénybevétel töréseket/repedéseket okozzon azokon a helyeken, ahol a villát általában hegesztik. Ugyanakkor a váz merev, és így biztosítja az optimális energiaátvitelt a közvetlen menetirányban. A 26" és 20" átmérőjű kerekeket gyors Schwalbe Marathon Racer abroncsokkal szerelik fel, rendkívül alacsony gördülési ellenállással.



Csak pattanj rá, lökd el magad és indulj a kalandra!



Hidraulikus tárcsafékek



A világhírű gyártó SRAM Level tárcsafékjei növelik a roller fékező hatását, így még dombos terepen is biztonságosan közlekedhetsz vele. Tökéletes ergonómia jellemzi őket, ami hozzájárul az intuitív vezérléshez és a fokozott érzékenységhez. Az alumínium karral és 180 mm-es féktárcsával ellátott, kétkaros féknyereg tökéletes fékezést és a fékerő egyenletes eloszlását biztosítja.



Forradalmi alumínium váz 



A Crussis Cobra Sport roller új alumínium vázát a roller lehető legmagasabb funkcionalitásának hangsúlyozásával fejlesztették ki. A lábtartó egyetlen egységet alkot a hátsó villával, és így kiküszöböli az erős igénybevételből eredő töréseket azokon a helyeken, ahol a villa általában a lábtartóhoz van hegesztve. A fejcső kúpos formája a nyak háromszög alakú profiljával együtt növeli a váz szilárdságát.



Speciálisan kialakított fellépőlap



A lábtartó teljes hosszában megtartja a 102 mm szélességet. A fellépőlap megemelt orra biztosítja a roller optimális mozgását a terepen, és megakadályozza, hogy a fellépőlap "beleakadjon" egy akadályba (pl. járdaszegélybe).



Gyors gumik



A Schwalbe Marathon Racer abroncsok nagyszerű trekking gumik, amelyek sportos SpeedGrip természetes gumikeverékből készülnek, aminek köszönhetően akár 6 bar nyomásra is felfújhatod a kereket. A felhasznált anyagnak és a nagy nyomásnak köszönhetően rendkívül alacsony gördülési ellenállás és kiváló tapadás biztosított. A gumiabroncsok alkalmasak közúton és könnyű terepen is, például földes vagy erdei utakon. Ezenkívül dupla rétegű RaceGuard nylon szövet védi a defekt ellen. A fényvisszaverő csík már csak hozzájárul a roller biztonságának növeléséhez rossz látási viszonyok között.


Technikai adatok:




Váz
Alumínium 6061


Stucni
CRUSSIS Al, 31,8/100 mm


Villa
CRUSSIS fixed, Alu


Kormánycsapágy
Ahead1 1/8"


Kormány
CRUSSIS Al MTB


Kormány szélessége
620 mm


Felnik
CRUSSIS 26"/20", duplafalú, intarziás


Külső
SCHWALBE Marathon Racer Perf, RaceGuard 26x1.5 (40-559) / RaceGuard 20x1.5 (40-406)


Markolat
CRUSSIS, 100% szilikon


Fékek
SRAM Level, hidraulikus, rotor 180 mm


Kerékagy
CRUSSIS ipari csapágyakkal 100 mm, 24D / 100 mm, 28D


Minimális ajánlott felhasználói magasság
140 cm


Maximális ajánlott felhasználói magasság
190 cm


Súly
8,68 kg


Teherbírás
120 kg


Hossz
1707 mm


Fellépőlap hossza
423 mm


Magasság
890 - 930 mm


Tengelytávolság
1146 mm


Szelep típusa
AV




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 21 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Roller Crussis Cobra Sport 4.2-4 fehér- piros 26"/20"" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: