Betöltés...

Primos Trigger Stick Gen III 24-62 Állvány

Ár: 87.368 Ft

Az eredeti automata Primos Trigger botot méltán tartják praktikusnak és megbízhatónak a vadászok körében. A legújabb, harmadik generáció ergonómiailag körvonalazott markolattal ellátott forgófejjel van felszerelve, amely lehetővé teszi a vadász tartó kéz kényelmes elhelyezését. A V-alakú, csúszásgátló villákkal kombinálva, amely eltakarja a kézvédő elülső részét, azt a benyomást kelti, mintha a tárgyat elülső fogóval szerelnék.

A belsejében befejezett széles villa puha gumibordákkal szilárd támaszt biztosít, függetlenül az alap szélességétől és alakjától. Fontos, hogy fa lerakódások esetén nem okoz horpadást vagy karcolást.

A Primos Trigger Stick legnagyobb előnye azonban az automatikus (gravitációs) lábhosszabbítás és az egyszerű beállítás. Alapvetően egy kézzel állíthatja be a magasságot, anélkül, hogy levenné a szemét a játékról, amelyre hajtani készül. A lábak speciális formájú, nyolcujjas gumivégzői biztosítják a krosik stabil és biztonságos elhelyezkedését mind kemény, mind puha talajon, csökkentve az összeomlás vagy megcsúszás kockázatát. Mindegyik láb önállóan mozog (két és három láb esetén), különösen egyenetlen terepen. Amikor megnyomja a ravaszt, mindkét láb automatikusan kinyúlik, amíg hozzáér a földhöz, és a ravaszt elengedve a megfelelő magasságban rögzíti. Ily módon a lábak különböző magasságúak lehetnek, ennek köszönhetően a krosikusabb tökéletesen függőlegesen áll és stabilan támasztja alá a vadászati tárgyat minden körülmények között.

A Primos Trigger Stick tökéletesen stabilizálja a tárgyat. Biztosítja a vad megfigyelésének kényelmét a vadászat előtt, és miután felismerte, a megbízható, pontosan célzott cselekvés lehetőségét. Három lábának köszönhetően teljesen függetlenül áll, és improvizált akasztóként használható tárgyak vagy kiegészítőkhöz, amelyeket átmenetileg félre kell tennünk, például a vadra várva, vagy vadászat után kizsigerelve az elejtett vadat.
MŰSZAKI ADATOK
Alapinformációk
Fej forgási tartománya [°] 360
További adatok
A lábak reteszelése Igen
Szín bézs
Domináns szín acél-
Kiegészítő szín álcázás
Gyorscsatoló típusok V-igát
Alkalmazás (rendeltetésszerű használat) vadászat
Méretek
Maximális magasság [mm] 1574
Minimális magasság [mm] 609

A verziótól függetlenül a Primos Trigger Sticks tökéletesen alkalmas a félénk vadak vadászatára, és bárhol is fontos lehet a cselekvésre való felkészülés minden másodpercében.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 27 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Primos Trigger Stick Gen III 24-62 Állvány" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: