Betöltés...

AARON kerékpáros nyeregtáska palacktartó Reflecto 10032023007

Ár: 5.290 Ft

AARON kerékpáros nyeregtáska palacktartó Reflecto 10032023007

AARON kerékpáros nyeregtáska beépített italos palacktartóval és fényvisszaverő csíkokkal | Kerékpártáska, italtartó, kulacstartó, tárolóhely
Fedezze fel az AARON kerékpáros nyeregtáskát – a tökéletes megoldást kerékpáros felszereléséhez! Bőséges literes térfogatával elegendő helyet biztosít a többfunkciós szerszámnak, a pótcsőnek, a gumijavító készletnek, az okostelefonnak, a mini pumpának és még az ivópalacknak is (külön megvásárolható) kívül. A speciális vízlepergető poliészternek köszönhetően a tartalom mindig száraz marad, az UV-álló, rendkívül szakadásálló felület pedig hosszan tartó minőséget biztosít. A biztonság a legfontosabb: a táska hátulján található fényvisszaverő csíkok gondoskodnak arról, hogy Ön mindig látható legyen az úton. Ezenkívül a táska tartalmaz egy tartót egy extra hátsó lámpa számára, hogy tovább növelje biztonságát. Az egyszerű összeszerelést az alsó oldalon található tökéletesen állítható tépőzáras pántok teszik lehetővé. Könnyedén lerövidítheti a tépőzáras pántokat ollóval a legjobb illeszkedés érdekében.

A tétel specifikációi:
- Rengeteg hely: 1 literes térfogat a legfontosabb edények számára
- integrált palacktartó
- Vízálló anyag: Speciális vízlepergető poliészter és vízálló cipzárral
- UV-álló és rendkívül szakadásálló
- Biztonság az úton: fényvisszaverő csíkok a láthatóságért, tartó a kiegészítő hátsó lámpához
- Könnyű összeszerelés: Alul állítható tépőzáras pántok
24 x 12 x 7


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "AARON kerékpáros nyeregtáska palacktartó Reflecto 10032023007" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: