Betöltés...

Electric Scooter Navee S65

Ár: 372.484 Ft

Navee S65 elektromos robogóMost gyorsan és kényelmesen közlekedhet a városban.
A Navee S65 elektromos robogót akár 65 km-es hatótávolság jellemzi, és akár 20 km/órás sebességgel is haladhat.
500W-os motorral és kettős felfüggesztési rendszerrel van felszerelve.
További előnyei közé tartozik az IPX5 vízállóság és a 10 hüvelykes cső nélküli, öntömítő gumik.
A robogó kompatibilis a Mi Home alkalmazással is, amellyel például beállíthatod a sebességtartó automatikát, módosíthatod a beállításokat és használhatod a jármű önvezető funkcióját.Továbbfejlesztett felfüggesztési rendszerFelejtsd el a kellemetlen rázkódásokat és élvezd még jobban az utazást.
Az S65 robogó továbbfejlesztett felfüggesztési rendszert kínál (elöl és hátul), így szinte bármilyen körülmények között tökéletes.
A Navee-vel nem fognak megijeszteni az egyenetlen járdák, macskakövek vagy alacsony járdaszegélyek - az S65 modell tökéletes lesz a városban és azon túl is!10 colos kerekekMi más miatt teljesít még ilyen jól az S65 robogó a nehéz körülmények között is? A jármű nagyméretű, 10 hüvelykes kerekekkel van felszerelve, cső nélküli, öntömítő gumikkal.
Ennek eredményeként nem kell aggódnia a légszivárgás vagy hasonló problémák miatt.
A Navee-vel egyszerűen csak élvezheti az utazást! Ráadásul a robogó gumiabroncsai kiválóan elnyelik a lökéseket, ami kényelmesebb élményt jelent.Akár 65 km-es hatótávolságVesszen búcsút a gyakori töltés szükségességének.
Az S65 nagy kapacitású, hosszú élettartamú lítium akkumulátorral van felszerelve, amely akár 65 km-es hatótávolságot is lehetővé tesz.
Napi ingázás iskolába vagy munkába? Vagy esetleg egy rövid kirándulás a városon kívülre? Ne aggódjon, hogy a robogó túl gyorsan lemerül és kisiklatja a terveit! Az akkumulátor biztonságos és hatékony működését egy speciális BMS rendszer garantálja.Még több öröm a vezetésbenÉrvezze a sima és kellemes utazást.
Az 500W-os kefe nélküli motornak köszönhetően a robogó jobb gyorsulást biztosít, és könnyedén leküzdi az akár 25%-os emelkedőket.
Ráadásul a jármű nem melegszik fel túlzottan.
Szintén figyelemre méltó a 17 cm széles, nagyméretű fedélzet és a kiváló minőségű TPE műanyagból készült, kellemes tapintású kormánymarkolat.
Ez azonban még nem a kényelem vége - a robogó tartós repülőgép-alumíniumból készült, ami azt jelenti, hogy akár 120 kg-os terhelést is könnyedén kibír.3 üzemmód közül választhatszA robogó sebességét az elvárásaidhoz vagy a helyzethez igazíthatod.
A Navee S65-össel 3 vezetési mód közül választhatsz.
A Séta tökéletes például egy zsúfolt járdán - akár 5km/h sebességet biztosít.
A Standard maximum 15km/h sebességet kínál.
Kicsit nagyobb sebességről álmodik? Válassza a Sport üzemmódot, amely akár 20km/h sebességet is garantál.
Az üzemmódváltáshoz csak nyomja meg a megfelelő gombot - ezt vezetés közben bármikor megteheti.Még több kényelemÉrvezze a robogó működésével kapcsolatos információk kényelmes elérését.
Az S65 beépített kis LED kijelzővel rendelkezik, amellyel gyorsan ellenőrizheti a sebességet, a kiválasztott üzemmódot, a maradék akkumulátor töltöttségi szintet és még sok mást.
Mostantól minden fontos adat kéznél van! Ezzel azonban még nem értek véget a robogó előnyei - a jármű IPX5 vízállósággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy szinte bármilyen körülmények között tökéletesen teljesít.
Esőbe került az útja során? Nem kell félnie semmitől!A biztonság kedvéértVigyázzon a biztonságára az úton.
A robogó nagy tárcsafékkel van felszerelve, így gyorsan meg tudsz állni.
A jármű 2,5 W-os első lámpával is rendelkezik, amely növeli a láthatóságot, és megkönnyíti a sötétedés utáni közlekedést.
Még ha az utazás kicsit elhúzódik is, és besötétedik, az S65-össel biztonságban hazaérsz!Egyszerű összecsukható 3 lépésbenNe félj a robogód szállításával és tárolásával kapcsolatos problémáktól.
A Navee S65 összecsukható kialakítású - mindössze 3 egyszerű lépésben összecsukhatod.
Összecsukást követően a jármű elég kicsi lesz ahhoz, hogy könnyen helyet találjon neki a csomagtartóban, az előszobában vagy az irodában.
A robogó egyik helyről a másikra történő mozgatása sem jelent majd problémát!!
Robogó
Hosszabbító fúvóka
Töltő
Felhasználói kézikönyv
Csavar x5
imbuszkulcs
Márka
Navee
Modell
S65
Maximális hatótávolság
65km
Max.
sebesség
20km/h
Motor névleges teljesítménye
500W
Kerék mérete
10″
Max. emelkedési szög
25%
Fékek
Hátsó tárcsafék
Akkumulátor
12.75Ah
Töltési idő
Kb.
6,5 óra
Vízálló
IPX5
Fényteljesítmény
2.5W
Max.
terhelés
120kg
Felhasználói magasság
120-200cm
A robogó súlya
24,3kg
Méretek
Összecsukott állapotban: Összecsukva: 1222 x 551 x 1266mm: 1222 x 549 x 539mm;

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Electric Scooter Navee S65" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: