Betöltés...

Szegély 100x100x2cm puzzle tatamihoz LEE piros-kék

Ár: 690 Ft

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a képen látható puzzle tatamik nem a termék részei, azokat külön lehet megvásárolni. Az ár egy darab, 100 cm hosszú szegélyre vonatkozik, amely ideális választás a tatami széleinek lezárásához. A termék különböző színben és vastagságban kapható.

A termék tökéletesen illeszkednek LEE és Spartan márkájú puzzle tatamikhoz. Több esetben Capetan és Tactic márkájú puzzle tatamikhoz is illeszkednek, de minden esetben előre ellenőrizni érdemes a kompatibilitást!

A szegélyek EVA habból készülnek és "rizsszem" mintázatúak, ami megegyezik a legjobb minőségű tatamikkal, így biztosítva a tartósságot és a kompatibilitást. A szegélyek egyszerűen csatlakoztathatók, és segítenek megőrizni a tatami felület integritását. Esztétikus, hézagmentes és professzionális látványt kölcsönöznek neki.

Ez a típusú szegély jelentős előnyöket kínál az alternatív márkák "körbeszegély"-eihez képest. "Körbeszegély" esetén egy 100x100 cm-es puzzle tatamihoz egy négyzet alakú (minden oldalát lefedő) szegélyt adnak, amit házilag kell levágni attól függően, hogy milyen alakzatban tervezik összekapcsolni a puzzle tatamikat. Ezek a szegélyek ezzel szemben modulárisak, így könnyedén illeszkednek egymás mellé helyezett tatamikhoz bármilyen alakzatban. Ez nemcsak időt takarít meg Önnek, hanem biztosítja a tökéletes illeszkedést és professzionális megjelenést is.

Példaként egy 5 x 6 méteres téglalap alakú puzzle tatami "sziget"-hez összesen 22 db szegély vásárlását javasoljuk, ha minden oldalát teljesen le szeretné szegélyezni (5 m + 6 m + 5 m + 6 m). Ez biztosítja, hogy a tatami terület igényesen és hézagmentesen legyen körbevéve.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Sportfelszerelési termék: Küzdősport (boksz, karate, stb.) felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 250 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Szegély 100x100x2cm puzzle tatamihoz LEE piros-kék" című hirdetést látja. (fent)