Betöltés...

Új Wildfire WF-600 4.5mm-es légpuska...

Ár: 25.500 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Kandar sorozat a jelenleg kapható légpuskák közül a legkiválóbb ár-érték arányú! A hirdetésben szereplő új típus, a WF-600 –as, megbízható, pontos, erős, mindazok számára, akik kedvelik a modern formatervezett, precíz kialakítást. Egy szinten említhető a jól ismert Slavia típusokkal! Fix csövű, alsófelhúzókaros kivitel, valamint 'hagyományos' csőtörős változat is kapható belőle, távcsöves lövészethez is kiváló! Kitűnő választás hobby és 'sport' célra egyaránt, illetve a lövészet alapjainak elsajátítására. Kezdők- haladók számára is ideális választás, első légpuskának mindenképp ajánlott, mivel nagyon könnyen elsajátíthatóak vele a lövészet alapjai és igen könnyű a használata. Mérete, súlya lehetővé teszi, hogy - szülői felügyelet mellett akár - a fiatal korosztály is használhassa. Az alsókaros kivitelűek előnye a csőtörőssel szemben az, hogy a cső nem mozog, ezáltal sosem kopik ki, nem kotyog. Mindez nagyobb találati pontosságot eredményez. Irányzékai a már jól ismert Tru-Glo száloptikás-fénygyűjtős irányzékok. Távcső is szerelhető rá, mivel 11 mm-es szerelék számára sínt martak a dugattyúházra.
Általános műszaki adatai: gyártó; Kolter(designed Germany)Lengyelország, carbon-polimer vagy fa test-tus(B3-3), alsókaros, kaliber: 4.5 mm
Csőtorkolati sebesség: 240 m/s (gyári értéken).
Az általam eladásra kínált dolgok garantáltan újak, sohasem volt használva egyik sem csak új termékeket hirdetek! A csomagküldés, szállítási díj, illetve a postaköltség minden esetben a vevőt terheli! Telefonos egyeztetés minden esetben szükséges!! Kérem, keressen-hívjon bizalommal!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Salgótarján
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Sportfelszerelési termék: Paintball / Air-soft / és egyéb sport fegyverek
Áru megnevezése: Légpuska
Áru márkája: Wildfire WF-600
 
Eddig megtekintették 4569 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Új Wildfire WF-600 4.5mm-es légpuska..." című hirdetést látja. (fent)