Betöltés...

Airsoft M4 + felszerelés

Ár: 50.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált M4 Keymod 10" SPORTLINE névre hallgató airsoft AEG fegyverem tartozékaival és a csatára kész felszerelésem. Csak otthoni lövöldözéskor hagyta el körülbelül 3500db töltény a fegyver csövét. A fegyver külső anyaga karc mentes ABS, belső alkatrészei fémek. Két tüzelési módja van, félautómata(egyes lövés) és teljes autómata(egyes- vagy folyamatos lövés).

A fegyver dobozának a tartalma (bolti ára: 38000FT):
-M4 KEYMOD 10" SPORTLINE fegyver
-1db ABS high-cap tár (kb 300bb kapacitásu)
-gyári akkumulátor
-gyári akkumulátor töltő
-szíj
-tisztító

A mellény a kb ötszöri felpróbáláson kívül nem lett viselve, tehát teljesen új, sérülés mentes, ezt bizonyítja a cimke rajta. Állíthatómérete van. MOLLE zsebek vannak rajta, amik lehetővé teszik a kis táska vagy a tár tartók helyének változtatását a mellényen.(16000FT)

Szintén új, teljes arcot védő, rácsos maszk is a felszerelés része.(2500FT) Ajándék töltényt is adok hozzá teljes felszerelés vásárlása esetén (kb 1500 db)

A képen látható még 2db fém tár( bolti ár:6000FT). Ezek nem részei a csomagnak, ugyanis nem passzolnak a fegyverbe, de ettől függetlenül eladók.(4000FT a két tár)

A fegyvernek egyetlen hibája van és emiatt bőven ár alatt kínálom. A félautómata(egyes lövés) módja lövés után megakad és olyankor át kell kapcsolni teljes autómata módba. Ettől függetlenül teljes autómata módban is lehet egyesével- és sorozatban is lőni. Ezt leszámítva hibátlan.

Az egész felszerelés egyben 50 000FT. Leginkább a személyes átvétel lenne jó.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hajdúdorog
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Sportfelszerelési termék: Paintball / Air-soft / és egyéb sport fegyverek
 
Eddig megtekintették 154 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Airsoft M4 + felszerelés" című hirdetést látja. (fent)