Betöltés...

Timex T5K638 GPS Marathon pulzusmérő férfi karóra

Ár: 15.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tok átmérő: 46 mm
A GPS Marathon azoknak a futóknak s sportórája, akik a megtett utat és a sebességet szeretnék mérni egy megbízható GPS segítségével.
• GPS – A helyzet meghatározó műholdak segítségével segíti edzésprogramjának pontos adatrögzítését. Az edzésprogram során elért sebesség, megtett távolság és tempó adatokat az óra az a műholdak pozíciójából és az Ön pozíciójának változásából számítja. Az időzóna beállítása szintén a GPS alapján történik.
• Futás üzemmód – Rögzíti az edzésprogram folyamán keletkező adatokat. Az adatok megtekinthetők az edzésprogram végrehajtása közben is, vagy elmenthetők későbbi elemzés céljára. Az időzítő működése közben szabadon átkapcsolhat a Futás és Stopper üzemmód között.
• Stopper üzemmód – Mérje rész idejét az edzésprogram közben, majd rögzítse kör idejét a későbbi elemzés céljára.
• Edzésprogram adatainak megtekintése – Az edzésprogram rögzített adatai elmenthetők a memóriába az időzítő nullázásával. Az óra több mint 20 órányi edzésprogram adatainak rögzítésére alkalmas. A teljes edzésprogram minden adata megtekinthető, beleértve az egyes köridők adatait is.
• Automatikus köridő mérés – Automatikusan rögzíti a részidőt, amikor a 6 előre meghatározott távolság valamelyikét eléri.
• Figyelmeztető hangok – 5 előre beállítható időpont, amikor az óra a nap egy adott időpontjában figyelmeztető hangjelzést hallat.
• INDIGLO® háttérfény és NIGHT-MODE® éjszakai üzemmód – Az óra számlapját gombnyomásra megvilágítja 10 másodpercre.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Ajka
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Sportfelszerelési termék: Egyéb
Áru megnevezése: Timex T5K638
Áru márkája: Timex
 
Eddig megtekintették 395 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Timex T5K638 GPS Marathon pulzusmérő férfi karóra" című hirdetést látja. (fent)