Betöltés...

Természeti környezetben, faházas kemping eladó Vajtán!

Ár: 26.000.000 Ft


C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY

 

bemutatja:

 

Csodaszép, festői környezetben, Székesfehérvártól mindössze egy órányira jelenleg is működő faházas kempinget kínálunk eladásra. A teljes körűen felújított, tökéletesen felszerelt, összkomfortos faházak 2x2 ágyas szobákat, konyhát, fürdőszobát és WC-t tartalmaznak. A hajnal első napsugarait a ház teraszán élvezhetik a kávézgató, pihenésre vágyó családok, nyugdíjasok, fiatal párok. A gondozott ligetek hűsítő árnyékában kiváló lehetőség nyílik a bográcsozásra, illetve egyéb szabadidős tevékenységekre. A területtől néhány percnyire található, cecei Paradicsom csárda, Simontornyai Tulipán étterem, illetve Szedresi Halászcsárda a legkülönbözőbb ízletes ételekkel várja a turistákat.  A környéken remek kirándulási lehetőséget kínál a Simontornyai vár, Ozorai kastély, Rácegrespusztai iskolamúzeum, Cecei Csók István múzeum, Sárszentlőrinci Petőfi emlékház, Pálfai- és Györkönyi borospincék, de a Tamási Termálfürdő is mindössze 20-25 perc alatt elérhető. Az eladásra kínált üdülőterület a Vajtai Strand-és Hévízfürdő mellett terül el, amely 2015 óta nem üzemel ugyan, viszont a felújítás előkészítése folyamatban van. A hajdan jelentős forgalmú termálfürdő vize ásványi anyagokban gazdag, a hajdúszoboszlói és sárvári gyógyfürdők vizéhez hasonló, gyógyhatású termálvíz.

 

A kemping kiváló befektetési lehetőséget, biztos megélhetést kínál, a strand és a gyógyfürdő jövőbeli újraindítása hatására pedig a komplexum értéke többszörösére nő majd. 

 

Irányár: 26 M.Ft.

 

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.   

 

ÜDVÖZLETTEL:

VIZLER JÓZSEF

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+36 30-815-2529

VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.


Tulajdonságok
Település: Vajta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 5 153
Épület hasznos területe (m2) : 180
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 8
Komfort: Komfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Fa
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.01
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Természeti környezetben, faházas kemping eladó Vajtán!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: City Cartel, 12. kerület