Betöltés...

Bükkszéken,Eladó üdülőházas nyaraló 11 házzal, összkomfortos, kb. 50Fő fogadásra alkalmas, egész évben!

Ár: 110.000.000 Ft


A Bükk hegység északi részén, Bükkszéken, a Salvus gyógyvizéről híres településen 6000 m2-es parkosított telken elhelyezkedő 10 db üdülőházból és 1 db központi kiszolgáló épületből álló üdülőkomplexum eladó. A létesítmény a Bükkszéki strandtól és fürdőtől mindössze 300 m-re található.
Az üdülő épületek faházai, egyenként 30 m2 nagyságúak (nappali-konyha, fürdőszoba és 1 szoba helyiségből állnak, a házak egyenként 4+1 fő elhelyezésére alkalmasak), gáz fűtési lehetőséggel rendelkeznek.
A kiszolgáló –közösségi- épület szintén fa szerkezetből készült 52 m2 nagyságú. Az épületben van kialakítva a vendégek étkezésére alkalmas étterem és egyéb kiszolgáló helyiségek.
Az épületek a szállás szolgáltatásra szükséges teljes felszereléssel, berendezéssel rendelkeznek.
A településen a strand és gyógyfürdőt a közelmúltban építették újjá, korszerűsítették, bővítették és az egész évben használható. Az ingatlan üdültetési szolgáltatás folytatására alkalmas.
Irányár:110Millió Ft;
érd:0630/9594-299;
A gyógyfürdőről:
Bükkszék a Mátra és a Bükk hegység között, Heves megye északi részén található, sajátosan kellemes klímájú település. Nevezetessége a Salvus - gyógyforrás. Ez egyfajta sós gyógyvíz különösen magas hidrogén - karbonát tartalommal. A gyógyfürdő a közelmúltban újult meg: egy többszintes, családbarát épülettel gyarapodott. Itt gyermekek, szülők, nagyszülők egyaránt megtalálják a kedvükre való medencét, legyen szó akár játékról vagy relaxálásról, gyógyulásról. Van itt pezsgőfürdő, gyógyvizes ülőmedence, a wellness részlegben szauna ill. sókamra is. Kint a szabadban 2 termálvizes medence várja a fürödni vágyókat és egy édesvizű úszómedence. A hatalmas 136 méteres csúszda igazi élményt nyújt a fürdőzőknek !


Tulajdonságok
Település: Bükkszék
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 6 000
Épület hasznos területe (m2) : 352
Szobák száma: 10
Félszobák száma: 10
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.08.13
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Bükkszéken,Eladó üdülőházas nyaraló 11 házzal, összkomfortos, kb. 50Fő fogadásra alkalmas, egész évben!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Ablak Ingatlanközvetítő