Betöltés...

Tündérkert a Kiskunság kapujában! Csodaszép ház eladó Solton!

Ár: 325.000.000 Ft


C I T Y C A R T E L

INTERNATIONAL REAL ESTATE AGENCY

 

bemutatja:

 

Csodálatosan szép, egyedülálló adottságokkal rendelkező ingatlant kínálunk eladásra a hangulatos alföldi kisvárosban. A 8.797 nm-es családi birtok a település centrumától csupán néhány percnyire, mindemellett rendkívül csendes, nyugodt helyen helyezkedik el. A telek részben kereskedelmi, illetve raktározási célokat szolgáló területre, részben állandó lakhatást biztosító családi házra, udvarra és kertre tagolódik. Mivel az ingatlan a városka kiemelten frekventált pontján, tranzitútvonalak csomópontjában terül el, kiválóan alkalmas vállalkozói tevékenység végzésére. A telephely jelenleg is nagy forgalmat bonyolító kereskedelmi egységként működik. A teleknek ezen részén fűtött iroda épület és tároló helyiségek találhatók. Az ipari hasznosítású épületek összterülete 703 nm. A jelentős méretű terület főúttól távolabb eső, csendesebb részén egy 280 nm hasznos alapterületű, minden igényt kielégítő családi ház áll, a hozzá kapcsolódó, csodaszép, gondozott előkerttel, illetve udvarral. A 2004-ben egyedülállóan masszív alapokra, Porothon téglából épült, szigetelt lakóépület középpontjában elhelyezkedő, tágas nappali-étkezőhöz 4 db. világos, kényelmes hálószoba, konyha, gardrób, közlekedő, fürdőszoba és WC kapcsolódik. Az épület északi szárnyában galéria, tároló helyiség, közlekedő, fürdő, valamint két, egymástól különálló garázs került kialakításra, melyek 8-9 személygépkocsi tárolását teszik lehetővé. Az épület felépítése során felhasznált, kiváló minőségű építőanyagok, esztétikus, modern burkolatok és nyílászárók garantálják az ingatlan exkluzív jellegét. A rendkívül jól szigetelt családi ház fűtéséről nagy teljesítményű BOSCH hőszivattyúval üzemeltetett padlófűtés gondoskodik. Az épület elektromos áram ellátását 12,5 KW teljesítményű napelem rendszer biztosítja, melynek köszönhetően az ingatlan fűtés- és rezsi költsége egyedülállóan alacsony. Az ingatlanban a háromfázisú ipari áram is kiépítésre került. Az összközműves ingatlanba a kábeltévét és  vezetékes internetet is bevezették. Az épületek által körbezárt, térkövezett belső udvaron elhelyezkedő fedett terasz bográcsozásra, családi összejövetelekre alkalmas. Az udvarban álló, befejezésre váró, padlófűtéssel tervezett úszómedence és medenceház az új tulajdonosok kényelmét szolgálja majd. A ház nyugati tájolású terasza, valamint a hozzá kapcsolódó, fákkal és dísznövényekkel betelepített előkert kiváló lehetőséget biztosít az itt élők számára a gondtalan pihenésre.  

 

Az ingatlan megvásárlásához CSOK és banki hitel is igényelhető.

 

Irányár: 325 M.Ft.

 

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt Ügyfelei részére az eladó ingatlan forgalmi értékének meghatározásától, az ingyenes hirdetéseken és személyes bemutatáson keresztül, az energetikai tanúsítvány elkészítéséig és az adásvételi szerződés megszervezéséig.

 

A City Cartel Nemzetközi Luxus Ingatlaniroda Hálózat által közvetített ingatlanokat együttműködő partnereink az alábbi országokban ajánlják ügyfeleiknek: Amerikai Egyesült Államok, Ausztria, Ciprus, Horvátország, Indonézia, Olaszország, Spanyolország. 

  

ÜDVÖZLETTEL:

VIZLER JÓZSEF

INGATLANSZAKÉRTŐ - REALTY SPECIALIST

+36 30-815-2529

VIZLER.JOZSEF@CITYCARTEL.HU

 

CITY CARTEL BUDA KFT.

CITY CARTEL FRANCHISE HUNGARY KFT.
1118 BUDAPEST, HEGYALJA ÚT 54.

BUDAGYÖNGYE BEVÁSÁRLÓKÖZPONT

   DUNAFÖLDVÁR, BÉKE TÉR 7.


Tulajdonságok
Település: Solt
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 8 797
Épület hasznos területe (m2) : 983
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Komfort: Duplakomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.01
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Tündérkert a Kiskunság kapujában! Csodaszép ház eladó Solton!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: City Cartel, 12. kerület