Betöltés...

Szentmártonkáta, Öregszőlő, eladó, életvitelszerű lakhatásra

Az ingatlan jellemzése:
A 2379 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, kiskerti gazdálkodásra alkalmas. A hátvégi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése ülepítős rendszerű. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített tégla falazat, beton födémmel, nyereg tetővel, pala fedéssel. Külső nyílászárói fa tokos ajtók és ablakok.
Fűtése vegyes tüzelésű kazánra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A háztartás vízellátását és a kert locsolását, bevizsgált, ivóvíz minősítésű fúrt kút szolgálja. Elektromos áram ellátása: 25A.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A három szintes épület szuterén szintjén kazánház, tüzelő anyag tároló és egyéb célú tárolóhelyiség húzódik, míg a 60 m2 alapterületű lakótér a magasföldszinten és a tetőtérben terül el. A magasföldszint udvar felőli oldalait körbeöleli egy terasz, mely az enyhén lejtős saját kertre panorámát biztosít.
A magasföldszinti élettérben egy főzőfülke jellegű konyha, egy tágasabb étkező, mint a lakás központi része került kialakításra, majd a fürdőszoba következik wc-vel, végül az utcafront felé egy hálószobának is használható nappali érhető el. A tetőtérbe vezető lépcső egy közös kis előtérbe érkezik, melyből kettő hálószoba nyílik utca fronti és udvarra tekintő kilátással.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan finanszírozása elsősorban önerőből, személyi kölcsönből vagy babaváró hitelből megoldható, de belterületi pót ingatlan fedezet bevonása esetén, kedvező kamatozású, kereskedelmi bankok által kínált, szabad felhasználású hitelt tudunk biztosítani. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A település központját átszelő 31-es főút lakóházas övezetét követő első mellékúton, erdei környezetben, de mégis a központhoz közel, kiváló közlekedéssel érhető el hétvégi ház ingatlanunk, mely hobbikertek, szőlők, életvitelszerűen lakott üdülő és hétvégi házak szomszédságában pihen, csendes környezetben.
Az állomás gyalog húsz perc sétával vagy helyi autóbusszal a vasúti menetrendhez kapcsolódva rövid időn belül elérhető. A településen óvoda, általános iskola, háziorvosi rendelő működik, a közeli Nagykáta városban közép iskolák, gyógy és strandfürdő, rendelő intézet és számtalan egyéb szolgáltató megtalálható.
Szentmártonkáta az Alföld és a Gödöllői-dombság találkozásánál meghúzódó Tápió-vidéki település, mely a Szúnyogos, Tamáskáta-puszta, Forró, Homokerdő, Homoki major, Középerdő és Székes lakott településrészeket is magába foglalva közel 5000 fő lélekszámú település, Budapest központjától 55 km távolságra. A település tömegközlekedés tekintetében a menetrend szerinti autóbusz és a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik.
Adatlap
Ár: 9.900.000 Ft
Település: Szentmártonkáta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 2379
Épület hasznos területe (m2) : 60
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Komfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2021.04.11
Eddig megtekintették 5 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda
Szentmártonkáta, Öregszőlő, eladó, életvitelszerű lakhatásra Szentmártonkáta, Öregszőlő, eladó, életvitelszerű lakhatásra Szentmártonkáta, Öregszőlő, eladó, életvitelszerű lakhatásra Szentmártonkáta, Öregszőlő, eladó, életvitelszerű lakhatásra Szentmártonkáta, Öregszőlő, eladó, életvitelszerű lakhatásra
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Szentmártonkáta, Öregszőlő, eladó, életvitelszerű lakhatásra" című hirdetést látja. (fent)Nyaralók, üdülők és egyéb ingatlanok!

Eladó és kiadó üdülők és egyéb ingatlan (pl. garázs) hirdetések között böngészhet a rovaton belül. Itt található még: használt nyaraló és faház hirdetések Ingatlanirodák, és magánszemélyek kínálatából.

TIPP Nyaraló és telek vásárlásra: ha az ingatlant bővíteni szeretné, érdeklődjön a telek beépíthetőségéről, övezeti besorolásáról, és egyéb szabályozásokról az illetékes Építésügyi Hatóságnál.