Betöltés...

Mágneses űr kirakós

Ár: 3.790 Ft


TARTÓS - a mágneses játék egy elegáns könyv alakú dobozba zárva . A borítón színes grafikákkal díszített keménykötés magára vonhatja a gyerekek figyelmét és játékra ösztönözheti őket. A felbontás után színes szalagokkal van rögzítve , amely megakadályozza a teljes kibontását, így kényelmes használatot és tartósságot biztosít. Masszív felépítésének köszönhetően a puzzle nem csak jól néz ki, de ellenáll a sérüléseknek és az intenzív használatnak is .       



INTERAKTÍV  - a könyvdoboz kinyitása után a borító belseje háttérként szolgál a mágneses elemek ragasztásához . A tábla egy nagy mágnessel van ellátva , amely biztosítja a mágnesek biztonságos tapadását , így a gyermek szabadon alkothatja meg saját kompozícióit . A játék korlátlan lehetőségeket kínál a kreatív játékhoz , lehetővé téve a kisgyermek számára, hogy saját forgatókönyvet készítsen, vagy képeket készítsen újra kártyákból. Ideális eszköz lehet a képzelet és a szem-kéz koordináció fejlesztéséhez .    



SZÍNES KÁRTYÁK - a készlet 6 db kétoldalas kártyát tartalmaz , melyek mindegyike papírral van bevonva , ami biztosítja a tartósságukat . Minden kártya mindkét oldalán színes, űr témájú képeket tartalmaz, amelyeket a gyermek mágneses elemek segítségével reprodukálhat . Ezek a kártyák sablonként szolgálnak az elrendezéshez , de egyben serkenthetik a gyermek kreativitását , aki önállóan megtervezheti saját kompozícióit.        



50 SZÍNES MÁGNES - a kirakóhoz 50 különböző mágnes tartozik , bevonatos papírból és egy erős mágnes , amely garantálja a tartósságot és a kényelmes használatot . Mindegyik mágnes az űrhöz kapcsolódó elemeket, például űrhajó-részeket, űrhajósokat, bolygókat vagy csillagokat képvisel . A mágnesek szabadon kombinálhatók , eredeti kompozíciókat készítve, vagy a kártyákról képeket másolhatunk . A játék befejeztével minden mágnes és kártya kényelmesen tárolható a dobozban , így könnyen tárolható és rendben tartható a dolgok.     
TULAJDONSÁGOK:



téma: űr
anyaga: papír, mágnes
méretei: 26 x 3,7 x 19 cm
súlya: 0,65 kg
súlya csomagban: 0,74 kg
TARTALOM:



könyv
6 db kártya
50 db mágnes




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb játékok rovaton belül a(z) "Mágneses űr kirakós" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: