Betöltés...

Világító rajztábla, LED rajztábla, átrajzoló tábla

Ár: 4.690 Ft


Az ultravékony háttérvilágítással ellátott rajztábla olyan kiegészítő, amelyet a művészek értékelni fognak a rajzolással vagy a grafikai tervezéssel kapcsolatban.
Egyetlen gombnyomással állítható 3 háttérvilágítási mód lehetővé teszi a fényerő könnyű beállítását a használt lapok vastagságához.


HOGYAN MŰKÖDIK?



Helyezze a táblára a másolni kívánt rajzot, majd tegyen rá egy üres papírlapot.
Kapcsolja be a háttérvilágítást és állítsa be az oldalak vastagságához. Most könnyen átrajzolhatja az eredeti mintát. A megvilágított táblának köszönhetően egyszerűen átméretezhet bármilyen mintát.
Ez hasznos lesz saját vázlatok, grafikák, kollázsok vagy tetoválás tervezésénél is.
Az erős LED háttérvilágítás 300-350 lumen fényerővel (üzemmódtól függően) kellemes, hatékony és kielégítővé teszi a párnával végzett munkát.
A megvilágított rajztáblát hosszú órákon keresztül használhatjuk, köszönhetően a túlmelegedést megakadályozó funkcióval ellátott telepítésnek.
A tábla tartós, merev akrilból készül, ennek köszönhetően kellemes rajzolni rá.
A táblát könnyű szállítani: valamivel kisebb, mint egy A4-es lap, könnyű és nagyon vékony - csak 4 mm vastag! A készülék táplálása USB-kábellel (mellékelve) történik. Az alacsony energiafogyasztás azt jelenti, hogy egy powerbank birtokában a szabadban is használhatja.




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb játékok rovaton belül a(z) "Világító rajztábla, LED rajztábla, átrajzoló tábla" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: