Betöltés...

9V-os akkutöltő állomás, NiCd, NiMH, LiIon, Voltcraft P9-4

Ár: 22.510 Ft

Töltőkészülék P9-4, 9 V-os akkukhoz

5 program választható.
A töltőáram beállítható
Egyedi töltőrekesz felügyelet
Megvilágított LC kijelző

Jó teljesítményű töltőkészülék 1 - 4 db 9 V-os akkuhoz.
Az akku berakása után a készülék automatikusan meghatározza az akku feszültségét és a töltési folyamat indul. 5 program választható: töltés, kisütés, teszt, gyorsteszt és frissítés. A töltő teszt üzemmódban töltéssel és kisütéssel meghatározza a kapacitást. A gyorsteszt (Quick-Test) módban viszont az akku belső ellenállásán keresztül a 10 mp-en belüli feszültségesés kerül meghatározásra.
A frissítés (Refresh) mód az optimális ápolást és frissítést nyújtja az akkuknak. Ebben a módban az akku ismételten töltést és kisütést kap, hogy az optimális kapacitását újból elérje. A töltőáram és kisütő áram 50 és 200 mA között állítható be.
A NiMH- és NiCd akkuknál a mínusz Delta-U lekapcsolással a töltőáram teljesen feltöltött akku esetén kapcsolódik le. A töltési folyamat befejezése után a NiMH és NiCd akkuknál automatikusan aktiválódik a fenntartó töltés, ezáltal az akkuk a maximális kapacitásukat megtartják. A megvilágított és jól áttekinthető LC kijelzőről minden paraméter és beállítás kényelmesen leolvasható.

Jellemzők:
Mikroprocesszor által vezérelt · Mínusz delta U lekapcsolás · Egyedi töltőrekesz felügyelet · Frissítő funkció · Fenntartó töltés · Akkutesztelő funkció · Kisütés funkció · Töltőáram és kisütő áram 50 mA ...200 mA között. · Póluscsere elleni védelem · Megvilágított LC kijelző

Műszaki adatok:
9 V-os töltőrekeszek: 4 · Akkuméret: 9 V-os · Hozzávaló akku: NiCd,NiMH,Lítiumion · Kisütési áram: 50 ... 200 mA · Max. töltőáram rekeszenként: 200 mA · Termék típus: 9 V-os akkutöltő · További műszaki adatok: Töltőfeszültség: 7,2 ... 9,6 V · Töltési csatornák/rekeszek: 4 · Töltőkészülék jellemzők: Frissítés/regenerálás,Önálló rekeszfelügyelet,Kisütés funkció,Fenntartó töltés,Mínusz-delta-U kikapcsolás,Grafikus kijelző,Automatikus akkuteszt · Üzemi feszültség: 100 - 240 V

Szállítás tartalma:
P9-4 · Hálózati adapter · Használati útmutató



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Egyéb játékok rovaton belül a(z) "9V-os akkutöltő állomás, NiCd, NiMH, LiIon, Voltcraft P9-4" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: