Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

Munkafüzet letörölhető filccel - ABC betűi

Munkafüzet letörölhető filccel - ABC betűi már 5 éves kortól írhatod az ABC betűket! Munkafüzet letörölhető filccel - abc a füzetben egyszerűen és gyorsan megtanulhatod a betűk írását! Könnyen eltudod kezdeni, a vonalak mentén így a kézügyességed is fejlődik. A mellékelt letörölhető filctoll önbizalmat és biztonságot ad a tanuláshoz, mert az elhibázott rajzokat könnyedén le lehet törölni és újra lehet próbálni. A füzet lapjain játékos feladatok és formák találhatók, melyek mindig az aktuális számra utalnak. Vásárolj online az Óvodavilág játék webáruházban, minőségi játékokat gyermekednek! Miért jó nálunk vásárolni? Játékaink választéka gondosan össze lett válogatva, és nem csak az óvodás korosztály találja meg webshopunkban a fejlesztő és szórakoztató játékokat, de a kisiskolásoknak, sőt még a felnőttek számára is találsz nálunk szuper játékokat! Legkeresettebb játékok egy helyen gondosan összeválogatva, hogy a vásárlás könnyű, egyszerű és gyors legyen! Vásárolj a legjobb és legkeresettebb játékok webshopjából!

Tovább
Adatlap
Ár: 950 Ft
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2020.03.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Munkafüzet letörölhető filccel - ABC betűi
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb játékok rovaton belül a(z) "Munkafüzet letörölhető filccel - ABC betűi" című hirdetést látja. (fent)Egyéb játék apró

Az egyéb játék apró rovatban található mindazon online játék apróhirdetések, mely a többi játék rovatunkból kimaradt, így például Plüss, kártyajáték, modell, puzzle, legó.

TIPP: További játékhirdetések a Baba-Mama rovatban, és érdemes lehet szétnézni az ingyen elvihető rovatban is.