Betöltés...

Driftelő Elektromos tricikli, 250 W motor, 15KM/H, 4400mA,

Ár: 56.990 Ft

Elektromos drift roller lítium elemekkel, tökéletes a 7 év feletti gyermekek számára, akiknek teherbírása 100 kg. Még a szülők számára is elég erős!, ÁLLÍTHATÓ ÉS TARTÓS: Állítható kerethosszúság 4 típusban, alkalmas gyermekek és különböző magasságú felnőttek. Tömör gumiabroncsok az első keréken és a masszív, hegesztett acélváz gondoskodnak a tartósságról., IZGALMAS SODRÁSI ÉLMÉNY: Élvezze a 360 fokos pörgést, csúszást és sodródást kettős ferde hátsó görgőkkel és lengéscsillapító funkcióval. Érje el a 15 km-es maximális sebességet.



Háromkerekű, manőverezhető hátsó kerekekkel rendelkező elektromos bicikli könnyedén vezethető előre és oldalra is, így a legmenőbb mutatványokat hajthatja végre.
Bluetooth kapcsolattal könnyedén csatlakoztathatja telefonját, és elindíthatja gyermeke kedvenc zenéit.
A jármű csúszásgátló lábtartókkal és erős fékekkel van felszerelve, hogy gyermeke biztonságosan közlekedhessen.
Gördülésgátló és kopásgátló gumikkal rendelkezik. A tömör gumi abroncsok kopnak és nem csúsznak, valamint csúszásmentes barázdált textúrával vannak kialakítva, amik fokozzák a tapadást.
Az ülés alá van helyezve a lengéscsillapító, ez növeli a test rugalmasságát és csökkenti a talajjal való érintkezést.
A karosszéria led fénycsíkokkal van felszerelve, gyönyörűen világít, hogy éjszaka is remekül nézzen ki.
Csúszásmentes lábtartóval, üléssel és csúszásgátló fogakkal. Összecsukható a könnyű tárolás érdekében.
Teleszkópos kerettel rendelkezik, így különböző korcsoportok számára is alkalmas. Állítsa be a megfelelő fokozatot a gyermeke magasságának megfelelően.
Kiváló minőségű univerzális gumi kerekekkel 360°-os forgási lehetőséggel, amik nagyon rugalmasak, és ez mind növeli a stabilitást.


Elektromos driftelő háromkerekű roller Bluetooth hangszóróval és LED világítással: állítható távolság, állítható ülés, Bluetooth kapcsolat telefonnal, zenehallgatás a roller hangszóróján.
Tökéletes tapadás az elektromos driftelő háromkerekű rollerrel. Az elektromos driftelő háromkerekű roller a modern közlekedés új dimenzióját nyitja meg. Kényelmes és szórakoztató utazásra tervezve, ideális választás minden korosztály számára, 7 éves kortól egészen a felnőttekig.

Gyorsaság fokozatok: A roller három különböző sebességfokozattal rendelkezik, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő tempót.
Bluetooth hangszóró: Csatlakozz a beépített Bluetooth hangszóróhoz, hogy zenével kísérje az utazásodat és még jobban fokozza az élményt.
LED világítás: A roller LED világítással van felszerelve, amely nemcsak a biztonságodat szolgálja, hanem egyedi stílusával is kiemelkedik a tömegből. Az első lámpa színesen világít, míg a hátsó kerék vibráló fényekkel
https://www.gold-media.hu/produc...
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Márka: egyéb
Évjárat: Új
Évjárat: 2024
Üzemanyag: Egyéb meghajtású
Futott km (ezer): 0
Hengerűrt.: 900 cm3 kisebb
Jármű állapota: Normál
Hengerűrtartalom (cm3): 0
Besorolása: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.08.06
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Egyéb járművek rovaton belül a(z) "Driftelő Elektromos tricikli, 250 W motor, 15KM/H, 4400mA, " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Gold Media