Betöltés...

Eladó ipari ingatlan Kaposvár, Keleti iparterület

Ár: 698.000.000 Ft

Egyedül álló lehetőség!

Eladásra kínálunk Kaposvár keleti iparterületén, a 61-es főútvonal mellett található iparterület megnevezésű ingatlant. A közel 3 (!) hektár területen található ingatlanon összesen 14.745 m2 (!) hasznos nettó szintterület helyezkedik el. Logisztikai szempontból kiváló helyen fekszik az ingatlan, hiszen két kilométerre van a Kaposvárt elkerülő tehermentesítő úttól, mely közvetlenül csatlakozik az M7-es autópálya könnyérését biztosító 67-es gyorsforgalmi úthoz.

A több mint 100 méter utcafronti résszel bíró ingatlan úthoz legközelebb eső területén egy 3 szintes épület található összesen 2.998 m2 területtel, mely eredeti funkciójában irodaház volt. Az alsó szinten jelenleg kereskedelmi és szolgáltató tevékenységet végző vállalkozások vannak, míg a további két szint használaton kívül áll. Ezek a volt irodák könnyen átalakíthatók lakásokká, vagy munkásszállássá.

Az ingatlanon elhelyezkedő további épületek (jellemzően 4-6 méter belmagassággal) alkalmasak raktározási, kereskedelmi, vagy gyártó tevékenység végzésére. Ezek a felépítmények a hirdetéshez csatolt helyszínrajzon alapterületi kimutatással együtt fel vannak tüntetve. Ugyanezen a helyszínrajzon látható az ingatlan övezeti besorolása (Gksz/10) és annak jellemzői. A helyszínrajz egy tervezett társasház műszaki része.

Az ingatlan két utcafronti bejárattal rendelkezik.

Felelősséggel kijelenthető, hogy Kaposváron ilyen elhelyezkedéssel, ekkora területtel és ilyen épülettömeggel rendelkező ingatlan nincs.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 374268
Tulajdonságok
Település: Kaposvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Keleti iparterület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.09.27
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Eladó ipari ingatlan Kaposvár, Keleti iparterület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat