Betöltés...

Csókakőn pince, présház kis telekkel eladó!

Ár: 8.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Fejér vármegyei Csókakőn, az Aranyhegyi pincesoron eladó egy 976 nm-es telken elhelyezkedő, 1930-as években terméskőből épített boltíves borospince, présház, valamint a présházra az 1960-as években épített kis szoba.
Csókakőn a szőlőtermesztés és a borkultúra régi hagyományokra tekint vissza, amelyekkel legfőképp az Aranyhegyi Pincesor régi és új pincéiben találkozhatunk.
Az épületegyüttes ismertebb neve „ NÓTA-LAK”.
A helyiségek főbb adatai:
- présház - nettó: 11,76 m2, belmagasság: 218 cm;
- boltíves pince - bruttó: 15 m2, belmagasság: 200 cm;
- szoba - nettó: 14,6 m2, belmagasság: 216 cm.
Az ingatlanon található még 2 db fa/szerszámtároló, valamint egy 1 db WC.
Az ingatlan bekerített, a közművek közül a villany bevezetésre került. A telek mellett található egy közös használatban lévő ásott kút, amely a legaszályosabb időszakban is biztosítja az Arany hegyen élő állandó lakosok, valamint a hétvégi házzal rendelkezők vízszükségletét, (egyes vélemények szerint a víz emberi fogyasztásra is alkalmas).
Az ingatlan fűtését egy vegyestüzelésű kályha, a konyhai főzést egy palackról működő gáztűzhely biztosítja.
A tető 2008-ban bitumenes zsindellyel lett lefedve.
Parkolás az ingatlan udvarában megoldott.
Jelenleg az ingatlanon semmilyen mezőgazdasági tevékenységet nem végeznek, régebben szőlő- és kultúrnövények termesztése folyt.
Az ingatlan csendes, mégis jól megközelíthető helyen található, alkalmas baráti összejövetelek, családi programok megtartására, kikapcsolódásra, de befektetési céllal is megvásárolható.

A településről:
Csókakő a Móri-árok Vértes felőli oldalán helyezkedik el, a móri borvidékhez tartozik. Mórtól körülbelül 10, Székesfehérvártól 23 kilométerre fekszik. Zsáktelepülés, kizárólag a 2,6 kilométer hosszú, 81-es főútról leágazó 117-es számú bekötőúton érhető el. A zsáktelepülés jellegének enyhítése érdekében az utóbbi években kiépítésre került egy szilárd burkolattal rendelkező Csókakőt Csákberénnyel összekötő műút, valamint egy Csókakő-Mór közötti kerékpárút.
A település kitűnő megközelíthetőséggel és infrastruktúrával rendelkezik! A település rendelkezik orvosi rendelővel, gyógyszertárral, postával, óvodával, iskolával, művelődési házzal, időskorúak részére épített lakóparkkal, bevásárlási lehetőségekkel, valamint étkező- és szórakozó helyekkel.
A faluban rendkívül jó a lakóközösség, igazi hegyvidéki hangulat és egyedi mikroklíma a jellemző. Ideális lehet olyan családok részére, akik rendkívül tiszta levegőre vágynak.
Főbb nevezetességei: Csókakő vára, a Csókakői kemencés ház, a településen áthaladó Országos Kéktúra útvonal.

Az ingatlan tehermentes, megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Irányár: 8 500 000 Ft.
Elérhetőség: +36305675570
Az Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Igény esetén, egyedülálló, ingyenes pénzügyi tanácsadást és hitel ügyintézést biztosítunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Csókakő
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Hrsz: 1752
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 132 alkalommal

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Csókakőn pince, présház kis telekkel eladó!" című hirdetést látja. (fent)