Betöltés...

Hangulatos zártkerti ingatlan, telekár alatt!!!

Telekár alatt eladó hangulatos, kis zártkerti ingatlanom. Ha a kedves érdeklő szeretne Budapesthez közel, mégis nyugodt környezetben, a természet közelségében, csendes napokat, hétvégéket eltölteni akkor a lehető legjobb befektetés. A telken van egy kis 28 nm-es emeletes ház, melyben a földszint egy helyiségből áll ami be van rendezve, víz be van vezetve. Az emeleten 3 ágy található. A pince mérete megegyezik a házéval, sőt teljesen föl van újítva, vezeték is újítva lettek. Víz és áram be van vezetve, ezen felül a telken van fúrt kút is. Külön kis épületben található a zuhanyzó és a wc. A telek hátsó részén termő és újonnan ültetett gyümölcsfák vannak, majd egy kis erdős rész. Bármilyen kérdése van állok rendelkezésére!
Adatlap
Ár: 6.000.000 Ft
Település: Tóalmás
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Forrai dűlő
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2021.02.11
Eddig megtekintették 140 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Huba-Zoltán
Hangulatos zártkerti ingatlan, telekár alatt!!! Hangulatos zártkerti ingatlan, telekár alatt!!! Hangulatos zártkerti ingatlan, telekár alatt!!! Hangulatos zártkerti ingatlan, telekár alatt!!! Hangulatos zártkerti ingatlan, telekár alatt!!!
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Hangulatos zártkerti ingatlan, telekár alatt!!!" című hirdetést látja. (fent)Egyéb ingatlanok

Ebben a rovatban található mindazon ingatlan, mely egyéb más ingatlan rovatunkból kimaradt.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződést ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a Vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok árában már benne van az ellenjegyzés költsége is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.