Betöltés...

Archivált hirdetés!

Eladó telek, hétvégi házzal Tokodon, a Bikás oldalon

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A tokodi pincevölgy szomszédságában, fent a dombon eladó egy stratégiai elhelyezkedésű telek, hétvégi házzal és pincével. Az 1600 nm-es telken van villany, a vizet esővíz tartály biztosítja, de csatlakozni lehet egy közelben lévő fúrt kúthoz. A telken sokféle gyümölcsfa és bokor található, amely biztosítja a téli gyümölcs ellátást.
A telek két útról is könnyen megközelíthető.
A csendes környék, a gyönyörű kilátás, a kellemes zöld környezet garantálja a pihenést és a kikapcsolódást. Itt garantáltan egészséges marad.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 7.800.000 Ft
Település: Tokod
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Bikás oldal
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 179 alkalommal
Eladó telek, hétvégi házzal Tokodon, a Bikás oldalon Eladó telek, hétvégi házzal Tokodon, a Bikás oldalon Eladó telek, hétvégi házzal Tokodon, a Bikás oldalon Eladó telek, hétvégi házzal Tokodon, a Bikás oldalon
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Eladó telek, hétvégi házzal Tokodon, a Bikás oldalon" című hirdetést látja. (fent)Egyéb ingatlanok

Ebben a rovatban található mindazon ingatlan, mely egyéb más ingatlan rovatunkból kimaradt.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződést ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a Vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok árában már benne van az ellenjegyzés költsége is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.