Betöltés...

Archivált hirdetés!

Kihagyhatatlan ajánlat Budapesten kaució nélkül

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Kihagyhatatlan ajánlat Budapesten, kötelezettségek és kaució nélkül, akár azonnali beköltözéssel, alap bútorozással.
Hotelünk Soroksáron, a XXIII. kerületben található. Tavaszindító programunk keretében szobáinkat, rendkívüli kedvezményekkel és feltételekkel kínáljuk.
Szobáink alapterülete 16 nm2, saját zuhanyzós fürdőszobával.
A szobabérlés hónap adott napjától, következő hónap adott napjáig tart, a bérlet lejárta előtt, a foglaltság függvényében meghosszabbítható.
A kaució és rezsimentes első havidíj előre fizetendő. Kétágyas szobában 60 000 Ft/fő, egyágyas szobában 100 000 Ft/fő áron várjuk Vendégeinket a Bestline Hotelben.
A hosszabbítás lehetősége, foglaltságunk függvénye ezért ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot, kaució és rezsiköltség nélkül. A parkolás ingyenesen biztosított, a Határ Út a 66-os busszal könnyen elérhető. A hotel közelében éttermek, kisboltok, drogéria, posta található.
A belváros zajától távol, nyugodt környezetben, kedvező bérlési feltételekkel szeretettel várjuk érdeklődésüket. Kisállat megegyezés szerint hozható.
Várjuk érdeklődését a 06 1 289 0999 vagy a 06 70 666 5705 számon, illetve az info@bestlinehotel.hu e-mail címen.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 60.000 Ft
Település: XXIII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Ócsai út 4.
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 307 alkalommal
Kihagyhatatlan ajánlat Budapesten kaució nélkül Kihagyhatatlan ajánlat Budapesten kaució nélkül Kihagyhatatlan ajánlat Budapesten kaució nélkül Kihagyhatatlan ajánlat Budapesten kaució nélkül
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Kihagyhatatlan ajánlat Budapesten kaució nélkül" című hirdetést látja. (fent)Egyéb ingatlanok

Ebben a rovatban található mindazon ingatlan, mely egyéb más ingatlan rovatunkból kimaradt.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződést ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a Vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok árában már benne van az ellenjegyzés költsége is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.