Betöltés...

Szelíden, a kastély közelében kétszintes, akadálymentes üdül

Ár: 18.400.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Szelíden, a kastély közelében kétszintes, akadálymentes üdülő eladó!
Az üdülő szigetelt, az alsó szinten, egy szoba, fürdő WC-vel /150l-es villanybojler/, és egy beépített konyha nagy nappalival lett kialakítva.
Téliesített, jelenleg fatüzelésű kandallóval fűthető, viszont központosítható, mert a csövek a beton alatti szigetelésben le vannak fektetve. Dupla kéményes, fához és gázhoz is használható.
Az épület alsó szintje a folyamatos használat miatt frissítő festést igényel, a felső szinten a fürdő fala bontott téglából van felrakva, a többi rész igény szerint kiépíthető.
Az egy éve megépített 21m2-es terasz, nagyon kellemes hűvöst nyújt nyáron.
A telket zárt lindabkerítés veszi körbe, elektromos kapuval.
Strand bejárata 200m-re van, csendes nyugodt környezet várja leendő tulajdonosát!
Alapterület: 64m2
Telekterület: 358m2
Szobák száma: 3
Ingatlan állapota: újszerű
Lakhatási engedély 2013-ban, 2015 óta folyamatosan lakott
Pince: nincs
Épület szintje: 2
Garázs: nincs
Fürdő és WC: egy helyiségben
Hasznos alapterület 2*43m2
Áram: van
Víz: Fúrt kútról, szivattyúval.
Szennyvízakna: 7m3

A Szelidi-tavat 360 hektáros természetvédelmi terület övezi, ami növényi gazdagságával a Kiskunsági Nemzeti Park egyik gyöngyszeme. A tó környékén így kellemes sétákat vagy kerékpártúrákat tehet az idelátogató.
A vendégeket egy ingyenesen látogatható szabad strand és egy nagyobb igényesen kialakított fizetõstrand várja. A parton vízibiciklik, csónakok, kenuk, és surfök bérelhetõk, így akár rövidebb vízi túrák is tehetõk. A gyerekeket kiépített játszóterek és egy óriás vízicsúzda várja. A horgászat kedvelõi sem csalódhatnak a tóban amúr, keszeg, kárász, ponty és törpeharcsa rendszeresen akad a horgokra.
átlagos vízmélysége 3-4 méter, vize nyáron akár 28°C-ra is felmelegedhet, így fürdõzésre kiválóan alkalmas. A talajból sok nátrium-magnézium-karbonát és nátrium-jodid oldódik ki, ezért már a középkorban sebgyógyításra használták, ma inkább idegrendszeri, hormonális és reumatikus bántalmak kezelésére ajánlják.
Vize szagtalan a gyógyfürdõkkel ellentétben, jelenleg még nem minõsített gyógyvíz, ezért üdülõfalu létesült a környezetében.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Dunapataj
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Szőlő
Extrák: Beépített konyha, elektromos kapu.
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 674 alkalommal

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Szelíden, a kastély közelében kétszintes, akadálymentes üdül" című hirdetést látja. (fent)