Betöltés...

Dunaközeli nagy telek eladó házzal!(Komárom-Eszergom megye)

Ár: 6.150.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Barátságos, otthonos nyaraló eladó Lábatlanon nagy kerttel! Ha el akarja kerülni a városi zajt, kikapcsolódásra vágyik a természet közelében, baráti/családi összejövetelekre kellene valami hely, vagy netán horgászik itt az alkalom!

Telek: A telek 2054 négyzetméteres, a főútról könnyen megközelíthető. A rendezett kert hosszúkás alakú és a ház a felső negyedében helyezkedik el. Mivel szőlőt termesztettek rajta enyhén lejtős, de autóval egyszerűen feljuthatunk a tetejéig. Napos és árnyékos részei is vannak a területnek és akár többféle növény termesztésére is alkalmas. Az utóbbi időben csak kíméletes eljárással lettek irtva a gyomok. Cseresznyefa, meggyfa, szilvafa, bodzafa, diófa, mogyoróbokor is található a telken. A vízórás kút a kertből biztosítja a teljesen tiszta és friss ivóvizet. A nem rég cserélt villanyóra a kert végében a kapunál helyezkedik el. A wc-t is a kertben találhatjuk. Régebben épült, de most is képes ellátni a célját és kifejezzetten hangulatos a ráhajló fák miatt.

Ház: A ház présháznak épült, de rendelkezik egy sátortetős, szobának épült felső szinttel is. A szerény, de praktikus alsó szint egyterű, ott helyezkedik el a konyha, a mosdórészleg, a tároló, valamint innen juthatunk le a hűvös, állandó hőmérsékletű (14-15 fok) pincébe is. A pince nagy, bortárolásra kiváló, de hűtő helyett is alkalmazható ételek tárolására! A tűzhely gázpalackkal működtethető, de áramos rezsót, sütőt és üzemeltethetünk. A felső szint egy kellemes tetőtéri szoba loggiával. Az északi fekvésű erkélyről látni a Dunát, Szlovákia dombjait és mezőit, valamint még az Esztergomi Bazilika is megcsillan a fényben, ha jobbra tekintünk. A nyilászárók pár évvel ezelőtt ki lettek cserélve, jól szigetelnek, de ennek ellenére sem forrósodik fel a szoba nyáron. Rosszabb idő esetén a felső szint befűthető fatüzeléses kályhával. A kémény és a kályha is pár évvel ezelőtt lett felújítva, tehát biztonságosan üzemelnek.

Település: Lábatlan majdhogynem ezer éve lakott terület a Gerecse lábánál. Régóta szőlőművelés folyik a térségben és a város most is az Ászár-Neszmélyi borvidék része. Emellett még márványfejtésről és mészkőkitermelésről híres. A Duna part kellemes kikapcsolódást biztosíthat mind fiatalok, idősek és családok számára. Kiépítettebb, illetve természetes partszakaszokat is találhatunk, vannak olyan részek, amik fürdőzésre is alkalmasak és a horgászat is elég népszerű a környéken. Több kirándulóhelyet is hamar elérhetünk innen, hiszen a Gerecsei Tájvédelmi Körzet pár kilométerre található. Több barlang, patak és hegycsúcs közelíthető meg egyszerűen Lábatlanról elindulva akár gyalog, akár autóval (Pisznice-barlang, Malomvölgyi-tó, Denevér-barlang, Magas-Pisznice). Lehetőségünk van Lábatlanról komppal átmenni a szlovákiai Karva településre is.
A telekről körülbelül 10 perces sétára található élelmiszerbolt, pékség, gyümölcsös, zöldséges, kocsma, vendéglő. Süttő település is könnyen megközelíthető. A szomszédok kedvesek és csendesek.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Lábatlan
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Vasdűlő
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 973 alkalommal

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Dunaközeli nagy telek eladó házzal!(Komárom-Eszergom megye)" című hirdetést látja. (fent)