Betöltés...

Archivált hirdetés!

Horgásztelek eladó Gyomaendrőd közelében

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
824 nm-es horgásztelek eladó a Pap-zug holtág mellett. Besorolása: kert. A telek közel a műúthoz, közvetlenül a vízparton található (10 méter széles vízparttal), stég kialakítása azonban az új tulajdonosra vár. A területet zárt kapun keresztül lehet megközelíteni. A horgászathoz engedély szükséges, amelyet egy zárt körű horgászegyesület ad ki. Gazdag, telepített halállománnyal büszkélkedhet (ponty, harcsa, csuka, süllő, keszeg, kárász). A telken három cseresznyefa is található, amelyek kimondottan finom, bő termést adnak. Víz, villany az utcában.
Érdeklődni telefonon a 30/577/4952-es számon.

Archiváltuk a hirdetést!

Adatlap
Ár: 1.500.000 Ft
Település: Gyomaendrőd
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Pap-zug
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 262 alkalommal
Horgásztelek eladó Gyomaendrőd közelében Horgásztelek eladó Gyomaendrőd közelében
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Horgásztelek eladó Gyomaendrőd közelében" című hirdetést látja. (fent)Egyéb ingatlanok

Ebben a rovatban található mindazon ingatlan, mely egyéb más ingatlan rovatunkból kimaradt.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződést ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a Vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok árában már benne van az ellenjegyzés költsége is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.