Betöltés...

Tószeg Horgásztó mellett Nyaraló Eladó

Ár: 3.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Tószegen (Szolnoktól 12 km-re) a horgásztónál eladó 800nm-es telken lévő tetőtér beépített 50nm-es hétvégi ház. Csendes, nyugodt környezet, tó a kerítéstől 5 m-re, horgászhely a kaputól 20m-re.
Földszinten található: külön bejáratú tároló helyiség, nappali, konyha, fürdő-WC (bojler tavaly ősszel lett újra cserélve) és feljáró az emeletre. A tetőtérben egy nagy helyiség van, ágyakkal, asztallal.
Villany van, fűtés elektromos árammal (ház szigetelt), víz (fürdő-WC és konyha) fúrt kútból hidroform segítségével biztosított. A víz nem ivóvíz minőségű. A szennyvíz tároló: 3 m3 süllyesztett , zárt beton tároló.
A kertben termő gyümölcsfák (körte, alma, szilva, meggy), kerti zuhanyzó, fűzfák és tuják valamint fedett terasz adnak enyhülést a nyári melegben.
Családi okok miatt a hétvégi ház sürgősen eladó teljes berendezéssel és felszereléssel. Családunkat közel 30 évig szolgálta ez a nyaraló, folyamatosan szépítettük, számos csodálatos emlék köt hozzá. Reméljük új tulajdonosa is sok-sok örömét leli majd benne.
Irányár: 3,5 millió Ft.
Érdeklődni: 06-70-366-4051 vagy 06-20-9688-147 (kizárólag este 6 után és hétvégén)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Tószeg
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Ponty
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 11213 alkalommal

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Tószeg Horgásztó mellett Nyaraló Eladó" című hirdetést látja. (fent)