Betöltés...

Elektromos léggömbfújó

Ár: 4.990 Ft

Elektromos léggömbfújó
Az elektromos léggömbfújó ideális választás gyors és hatékony dekorációk készítéséhez születésnapokra, esküvőkre és egyéb rendezvényekre. Egyszerűen csatlakoztatható a hálózathoz, és egy gombnyomással pillanatok alatt felfújhatod a léggömböket, időt és energiát spórolva meg.
Az elektromos léggömbfújó tökéletes választás minden olyan alkalomra, ahol gyorsan és hatékonyan kell dekorációkat készíteni. Akár születésnapról, esküvőről vagy egyéb rendezvényekről van szó, ezzel a készülékkel pillanatok alatt felfújhatod a léggömböket, anélkül, hogy kézzel kellene fáradoznod. A hálózatra csatlakoztatva, szinte azonnal használatra kész, így mindig kéznél van, ha szükség van rá.
Egyszerű használat, időtakarékos megoldás
Használata rendkívül egyszerű még azok számára is, akik soha nem használtak elektromos léggömbfújót. Csak csatlakoztasd a hálózathoz, helyezd a léggömböt a fújófejre, és egy gombnyomással kezdődhet is a felfújás. Ezzel az eszközzel nem csak időt takaríthatsz meg, de elkerüli a kézi pumpák okozta fáradtságot is. Az elektromos léggömbfújó segítségével minden dekorációs folyamat gördülékenyebbé válik.
Az elektromos léggömbfújóval gyorsan és könnyedén készíthetsz professzionális megjelenésű dekorációkat, így garantáltan felejthetetlenné tehetsz bármilyen eseményt.
Termék méretei: szélesség: 20 cm, magasság: 17 cm, mélység: 12 cmKábel hossza: 130 cmFeszültség: 220-240 V 50 Hz, 80 WattIP védelem: IPX1Csomag mérete: 20,5x14x16,5 cmCsomag súly: 0,9 kgTermék súly: 0,8 kg
Csomag tartalma:-1 db léggömbfújó-2 db szűkítő

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.26
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Elektromos léggömbfújó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: