Betöltés...

Ponyvagarázs, mobilgarázs 3x6m tartozék 4db homokzsákkal sötétszürke

Ár: 194.000 Ft

Ez a 3 x 6 méteres, masszív szerkezetű garázs ideális választás járművének kültéri tárolására. Tágas belső tere lehetővé teszi, hogy autóját, motorját vagy egyéb eszközeit biztonságban tudja az időjárás viszontagságaitól, miközben könnyen hozzáférhető marad. Oldalfalai és ajtajai révén hatékonyan védi a járművet az esőtől, naptól, széltől, és más környezeti hatásoktól.
Ponyva:A garázs ponyvája 180 g/m² súlyú, háromrétegű PE szövetből készült, amely vízálló, ellenáll a napsütésnek, a fakulásnak és a szakadásnak, így hosszú távon biztosít védelmet.
Masszív váz:A szerkezet 8 db horganyzott acélcsőből áll, amelyek duplafalúak és 0,8 mm vastagságúak. A felület porbevonattal védett a rozsdásodás és korrózió ellen, a 8 merevítő pedig extra stabilitást ad, hogy a garázs még szeles és esős időben is biztonságosan álljon.
Szélállóság:A garázs stabilitását 4 db homokzsák, 4 db nylon kötél és 24 db földszög biztosítja, amelyek együttesen erős védelmet nyújtanak a széllel és más külső erőkkel szemben.
Gyors összeszerelés:Az összeszereléshez nem szükségesek extra szerszámok. Minden alkatrész számozva van, így a felállítás egyszerű és gyors, könnyítve ezzel a garázs használatbavételét.
Méretek:

Méret: 3 x 6 x 2,8 méter
Szín: Sötétszürke
Ponyva anyaga: 180 g/m² PE bevonat
Keret anyaga: Horganyzott acélcső
Oszlopátmérő: 38 mm
Oszlopok száma: 8
Súly: 48 kg



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Ponyvagarázs, mobilgarázs 3x6m tartozék 4db homokzsákkal sötétszürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: