Betöltés...

Úszó játékok

Ár: 6.890 Ft


VÍZALATTI KALAND - a készlet tartalma: 4 db PP-ből készült  nagyméretű, színes hal , melyeket a vízbe dobás után a víz mozgásával együtt a víz fenekére süllyesztenek . A farkukon jelölési pontok találhatók , amelyek lehetővé teszik, hogy a búvárkodás során versenyezzenek a gyerekek. Ezenkívül a készlet 3 kisebb PVC-ből készült halat tartalmaz , amelyek tökéletesen illeszkednek a készlet többi részéhez , így még több szórakozást nyújthatnak. 4 cápa alakú , PVC-ből készült, a hátúszón jelölésekkel , tökéletes lehet a víz alatti dobásra és fogásra . Az aerodinamikus formájuk lehetővé teszi a gyors mozgást a vízben.       



PRAKTIKUS - a készlet 4 db PP-ből készült pálcikát is tartalmaz intenzív színekben . A vízbe dobás után a botok a fenékre esnek és egyenesen állnak, enyhén mozogva a vízmozgással , ami szórakozást és kihívást jelenthet a fiatal búvároknak. A pálcák egyik végén pontjelzések találhatók , ami további dimenziót ad a versenynek. A készlet tartalmaz még 3 polipot PP-ből készült fejjel és fényes, ABS-ből készült csápokat , amelyek az alján lebegnek és a víz mozgásával mozognak. Az élénk színeknek köszönhetően a polipokat könnyű észrevenni a víz alatt. A búvárkészlet tartalmaz még: 3 db PP-ből készült csörgő hínárt . Miután a fenékre zuhantak, hosszú, EVA habból készült leveleik hullámzanak a vízben , valósághű hatást keltve a víz alatti világban. A hínár zörög, ami érzékszervi stimulációt ad a szórakozás közben.             



KINCSKERESÉS- egyetlen búvárkészlet sem lenne teljes kalózkincs nélkül ! A készlet olyan kincses elemeket tartalmaz, mint egy hajó, érmék és PP-ből készült csikóhalak , amelyek a fenékre hullva tökéletes célpontot jelentenek a kis kalandoroknak. Minden kincsdarabon van egy megjelölt pont , ami egy plusz aspektust ad a játékhoz, és arra ösztönzi a gyerekeket, hogy merüljenek el, hogy megtalálják a rejtett kincseket. A kincsvadászat móka fejlesztheti a képzeletet és érzelmeket ad minden vízi kalandhoz.     



TÁSKÁVAL  - a készlet tartalmaz egy egykamrás táskát is. Ez egy könnyű és praktikus kiegészítő, amely tökéletes a játékok szállításához . Vállpántként is funkcionáló zsinórral záródik. Könnyű és kényelmes, tartós és szakadásálló, ugyanakkor könnyen tisztítható. A poliészter táska gyorsan szárad, így alkalmas különféle időjárási körülményekre. 
A KÉSZLET LEÍRÁSA:



Anyaga: PP, PVC, EVA, poliészter
hal méretei: 20 x 14,5 cm
csomag méretei: 21 x 18,5 x 10 cm
súlya: 0,8 kg
súly a csomagban: 1 kg
TARTALMA:



4 hal alakú gyűrű
3 polip
3 hal
2 csikóhal
3 hínár
4 bot
2 érme
4 cápa
1 hajó
táska




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Úszó játékok " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: