Betöltés...

Betegrögzítő pánt kézre mágneszárral (1 pár csuklófixáló ágyba, AD-62)

Ár: 35.500 Ft

Vannak helyzetek és betegségek, amikor a beteget vagy pácienst az ágyhoz kell rögzíteni. A kezet lefogó betegrögzítő pánt jó választás lehet, hiszen a tépőzárak és csatok segítségével könnyen állítható, a beteget nem rögzíti teljesen, így a testhelyzete változtatható. A csuklófixálót puha párnázott anyag borítja, hogy ne okozzon fájdalmat a páciensnek. A betegrögzítő mágneszáras pánt vagy csuklófixáló biológiailag lebomló újrahasznosítható polipropilén anyagból készült. Tervezésénél a rögzítést igénylő pánciensek elvárásait vették figyelembe. A csukló kerülete legfeljebb 24 cm lehet, a szabadon mozgó rész hossza 71 cm. Az ágyhoz és a csuklóhoz 1-1 mágneszár rögzíti, tartozéka 1 kulcs. Az ágyban használható betegrögzítő mágneszáras pánt két csuklóra való. 


Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.) 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.06
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Betegrögzítő pánt kézre mágneszárral (1 pár csuklófixáló ágyba, AD-62)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: