Betöltés...

Betegrögzítő biztonsági öv kerekesszékbe, medence öv vállpántokkal 5 pontos (AD-14), 0-ás

Ár: 30.300 Ft

A biztonság növelésére minden embernek szüksége van. Ha valaki kerekesszékben ül, sokkal nagyobb biztonságra van szüksége, hiszen nehezebben tudja magát megtartani, könnyebben előre csúszhat. A megfelelő testtartás nélkülözhetetlen a kerekesszéket használó fogyatékos és beteg embereknek. A biztonságot megfelelő biztonsági öv kiválasztásával és használatával lehet növelni. Ez a betegrögzítő medence és haspánt kifejezetten kerekesszékes embereknek tervezett biztonsági öv, egyszerűen és könnyen használható, műanyag csattal működik. Az öv erős anyagból készült, teljes egészében párnázott a nagyobb konfortérzet érdekében. Termékjellemzők: Erős, hasat fogó biztonsági öv Célja a beteg vagy fogyatékos ember kerekesszékben tartása Kényelmesen rögzít, megfelelő stabilitást nyújt Meggátolja az oldalirányú elmozdulást és a lecsúszást Csattal könnyen rögzíthető Állítható vállpántok  Méretek: 0-ás méret: kék rész hossza 40cm, magassága 12cm, teljes kerület hossza 1,5m Méretek: 1-es méret: kék rész hossza 65cm, magassága 1+,5cm, teljes kerület hossza 1,5m


Esélyegyenlőség: előmozdítja és védi az esélyegyenlőséget minden ember számára (férfi és nő, idős és fiatal, egyedülálló szülők), és minden társadalmi csoport számára (kisebbségek, fogyatékos emberek, külföldi állampolgárok stb.) 

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.10.06
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Betegrögzítő biztonsági öv kerekesszékbe, medence öv vállpántokkal 5 pontos (AD-14), 0-ás" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: