Betöltés...

Panetti Pizzetta Primo – Elektromos pizza sütő

Ár: 199.990 Ft

@media only screen and (max-width: 767px) {
.szovegpan {
margin-top: 10px;
}
}
@media only screen and (min-width: 768px) {
.szovegpan {
margin-top: 100px;
}
}


Pizzetta Primo, a piacvezető elektromos pizzasütő, amely 500°C-os maximális hőmérsékletével lenyűgöző, professzionális minőséget és ropogós, ízletes pizzákat biztosít. Az infravörös és a dupla fűtőelemek innovatív kombinációja egyenletes hőeloszlást és gyorsabb sütést biztosít!








5 év garancia
Minden termékünkre 5 év garanciát vállalunk, mert biztosak vagyunk a minőségükben és tartósságukban. Ha 5 éven belül gyártási hiba merül fel, a terméket külön költség nélkül megjavítjuk vagy kicseréljük.




Gyors szállítás
Fontos számunkra, hogy nálunk vásárolva minőségi szolgáltatásban részesülj. Mindent megteszünk, hogy a rendelésed 1-2 munkanapon belül kézhez kapd.




Ügyfélszolgálat
Munkatársaink készségesen segítenek minden felmerülő kérdésben. Bármilyen kérdés esetén keress minket a lenti elérhetőségeinken.










Az olasz design találkozik a skandináv stílussal

A Pizzetta Primo ötvözi az olasz dizájnt és a skandináv funkcionalitást, így egy olyan pizzasütőt eredményez, amely mind vizuálisan, mind teljesítményét tekintve kiemelkedik a többi közül. Az elegáns formatervezés és a gondosan kiválasztott anyagok az olasz stílust hangsúlyozzák, míg a skandináv technológia biztosítja a sokoldalúságot és a tartósságot.








Piacvezető elektromos pizzasütő






Pizza mindössze 2 perc alatt

A Pizzetta Primo elektromos pizzasütő mindössze 2 perc alatt elkészíti a pizzát, és maximális hőmérséklete lenyűgöző, 500°C. Míg a pizzakő elérheti a 470°C-ot, addig a fűtőelemek 30°C-os extra hőfoka pontos szabályozást biztosít a tökéletes eredmény érdekében.





Forgó pizzakő

A forgó pizzakővel olyan autentikus olasz ízű és állagú pizzákat készíthetsz, amelyeket mindenki szeret. A pizzakő egyenletes és folyamatos forgása biztosítja az egyenletesen megsült héjat, valamint a sajt és a feltét nedvesen tartását.





Két infravörös világítótest

A Pizzetta Primo fejlett japán infravörös fűtőelemeket használ, amelyek kivételes teljesítményükről ismertek. Kiváló hőeloszlást és akár 60%-os energiamegtakarítást biztosítanak a más sütőkben található hagyományos fűtőelemekhez képest.













Ideális beltéri és kültéri használatra egyaránt az IPX4 vízállóságnak köszönhetően.

A Pizzetta Primo az IPX4 vízálló minősítésnek köszönhetően lehetővé teszi, hogy időjárástól függetlenül finom pizzákat készíthess. Ez a sokoldalú elektromos pizzasütő a környezettől függetlenül optimális teljesítményt nyújt, legyen szó egy napsütéses nyári partiról vagy egy hangulatos otthoni estéről.










Tágas 13 hüvelykes nyílás

A Pizzetta Primo 34 cm (13 hüvelyk) átmérőjű, tágas nyílásával nyűgöz le, így szabadon alkothatsz a receptjeiddel. Akár házi készítésű remekműveket szeretnél készíteni a semmiből, akár egyszerűen csak fagyasztott pizzát készítenél, a Panetti pizzasütő elegendő helyet kínál mindkettő elkészítéséhez.













Piacvezető elektromos pizzasütő






Kivehető ajtó ablakkal

A Pizzetta Primo jellegzetessége a levehető ajtó, amely könnyű hozzáférést biztosít a főtt ételhez, és megkönnyíti a tisztítást. A kilátóablakkal ellátott kivehető ajtó teljes ellenőrzést biztosít a sütési folyamat felett, lehetővé téve a pizza megfigyelését anélkül, hogy értékes hőveszteséget okozna.





LCD képernyő

A Panetti elektromos pizzasütő intuitív LCD-kijelzőjén keresztül teljes mértékben szabályozható a hőmérséklet és az idő. A fejlett kijelző megkönnyíti a sütés szerkesztését és ellenőrzését az elejétől a végéig.





Pizza lapát mellékelve

A Pizzetta Primo praktikus pizzalapátot tartalmaz, amellyel könnyedén mozgathatja a pizzákat. A kényelmi szempontok figyelembevételével tervezett lapát segítségével a pizzák gyorsan és egyszerűen áthelyezhetők a sütőbe és a sütőből.













Pizzetta Primo: a fogadóközpont

A Pizzetta Primo segítségével olyan finom pizzákat készíthetsz, amelyekkel biztosan lenyűgözheted vendégeid. Legyen szó üzleti vacsoráról, egy laza otthoni estéről vagy születésnapi partiról, a Pizzetta Primo egy nélkülözhetetlen konyhai eszköz, amely felejthetetlenné teszi a kulináris eseményeket.






Benne van





Pizzetta Primo – Elektromos pizza sütő 




Pizza lapát




Útmutató és receptfüzet





Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.28
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Panetti Pizzetta Primo – Elektromos pizza sütő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: