Betöltés...

Dinoszaurusz játékkészlet 12 db

Ár: 2.990 Ft


IDŐUTAZÁS  - Utazz vissza az időben, és engedd, hogy gyermeked felfedezze az őstörténet titkait csodálatos dinoszauruszfiguráinkkal! Garantáljuk, hogy minden kis felfedező el lesz ragadtatva.



SZÍNES KÉSZLET  – a történelem előtti állatok lenyűgöző világa most már gyermeke előtt karnyújtásnyira van. A dinoszaurusz figurák műanyagból készülnek, odafigyelve a részletekre, élénk színük és változatosságuk játékra ösztönözhet, és serkentheti a képzeletet.  A készletben 12 különböző dinoszaurusz figura található, amelyek szinte élethűen néznek ki .



SZÓRAKOZÁS  – a történelem előtti hüllők minden kis rajongója el lesz ragadtatva, amikor kezébe kerül egy dinoszauruszfigura. A játék serkentheti a képzeletet –  a gyerekek játszhatnak dinoszauruszokkal, úgy tehetnek, mintha egy jura parkban lennének, reprodukálhatják lakókörnyezetüket stb.



KIS GYŰJTŐKNEK  - egy dinoszaurusz figura készlet nem csak szórakozáshoz és tanuláshoz lehet nagyszerű, de a kis gyűjtőknek is tökéletes ajándék lehet.  A dinoszauruszfigurák remekül mutatnak majd a polcon, lenyűgöző kollekciót alkotva.
TULAJDONSÁGOK:



anyaga: PP
példa magasság: 8,5 cm
példa szélesség: 12,5 cm
súlya: 0,35 kg
súlya csomagban: 0,37 kg
TARTALOM:



12 db dinoszaurusz figura




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Dinoszaurusz játékkészlet 12 db" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: