Betöltés...

Trizand kerékpár lámpa + hátsó lámpa

Ár: 2.790 Ft


SZILÁRD SZERKEZET-  A készlet első és hátsó lámpái is tartós ABS anyagból készülnek , amely rendkívül ellenálló lehetnek a mechanikai sérülésekkel szemben . Az ABS kiváló tartósságáról ismert anyag, amely még intenzív használat és nehéz időjárási viszonyok mellett is hosszú élettartamot biztosíthat. A kerékpár lámpák IPX4 vízállósági besorolással rendelkeznek , ami azt jelenti, hogy ellenállnak a fröccsenésnek és az enyhe esőnek .   ​

HATÉKONY- Az első kerékpáros lámpa két erős LED-del van felszerelve, amelyek erős, hideg fehér fényt bocsátanak ki . Ezeket a diódákat rendkívül ütésálló PC (polikarbonát) anyag védi , amely megvédheti őket a mechanikai sérülésektől, például ütésektől, leesésektől vagy karcolásoktól. Az első lámpa három világítási módot kínál : erős, közepes és gyengéd , amely lehetővé teszi a fényerősség beállítását a különböző fényviszonyokhoz és a felhasználói igényekhez. A kerékpár hátsó lámpája szintén kiváló minőségű ABS-ből készül , LED-jeit pedig sérülésálló piros PC-anyag védi . A hátsó lámpa 14 LED-ből áll , amelyek kivételesen jó láthatóságot biztosítanak az úton. Akár hat világítási móddal rendelkezik , köztük erős, közepes, finom, lassú, közepes és gyors vaku. Ez a sokféle üzemmód lehetővé teszi, hogy a világítást a különböző feltételekhez és igényekhez igazítsa, így Ön mindig jól látható lehet az úton.             

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS-  A lámpa kormányra szerelése rendkívül egyszerű, és nem igényel szerszámot. A lámpa erős szilikon szíjjal van felszerelve négy lyukkal , amely lehetővé teszi, hogy gyorsan és stabilan rögzítse a különböző átmérőjű kormányra. A heveder egyik végén szélesebb védelemmel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a kormány megkarcolódjon beszerelés és használat közben.

KÉNYELMES TÖLTÉS -   Mind az első, mind a hátsó lámpák töltése a mellékelt USB/microUSB kábelekkel történik , így nincs szükség akkumulátorcserére. A kábelbemenetek szilikon dugókkal vannak rögzítve , amelyek védelmet nyújtanak a víz és a por ellen. Mindkét lámpa töltési ideje mindössze 1 óra , a teljes feltöltéssel pedig 3-12 óra üzemidőt biztosít a kiválasztott világítási módtól függően. Ennek köszönhetően ez a készlet nem csak hatékony, de kényelmes is a mindennapi használat során.    
TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete
anyaga: ABS, PC, szilikon
munkaidő: 3-12 óráig
töltési idő: 1 óra
töltés: micro USB kábel
az első világítási módok száma: 3
hátsó világítási módok száma: 6
első teljesítmény: 2W
hátsó teljesítmény: 1,5W
vízálló: IPX4
első és hátsó lámpa méretei: 2,7 x 4,2 x 3 cm
készlet súlya: 0,066 kg
súlya csomagban: 0,098 kg
TARTALOM:



első lámpa
hátsó lámpa
2 micro USB kábel
2 gumi fogantyú




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.09.06
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Trizand kerékpár lámpa + hátsó lámpa" című hirdetést látja. (fent)