Apróhirdetés Ingyen > Egyéb apró > Hirdetés
Egylépcsős, tripla falú vízköpenyes pálinkafőző
Ár: 598.000 Ft
Archivált hirdetés
Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Professzionális lepárló (pálinkafőző) berendezéseinket hatósági engedéllyel (PF-DT és PF-2T) egyedülálló módon vastag, 3mm-es rozsdamentes testtel építjük, melynek a működés közbeni entrópiában óriási szerepe van. A duplafalú változatoknál - szintén egyedülálló módon - hőátvezető csőrendszert használunk (tulajdonképpen gravitációs keringéssel), belülről is, kívülről is egyenletesen melegítjük, hőkezeljük a cefrét, ezáltal a párlatrektifikáció "tűélessé" válik.
Pár éve kifejlesztett desztilláló berendezéseink biztosítják, hogy alacsony hőmérsékleten történő hőkezeléssel energiatakarékos módon a lehető legjobb íz világgal rendelkező gyümölcspárlatát tudja elkészíteni egy főzéssel. Vastag (3mm) rozsdamentes belső főzőedény, rozsdamentes fedél, deflegmátorral, vastag (3mm) masszív szénacél köpeny, köpenyhőmérővel, feltöltő- ürítő csappal, nyomásmérővel, biztonsági szeleppel, visszacsapó szeleppel, ahol a vízköpeny gondoskodik a kíméletes, hő sokk nélküli főzésről. Réz toronyrendszerrel, (mely hollanderrel lecsavarozható és egy opcionálisan felárral rendelhető kétlépcsős toronyra cserélhető, mely lehetővé teszi a kétlépcsős (két utas ) főzést) rektifikáló kamrával, alsó külső és felső-belső toronyhűtéssel, átfolyós páracső köpenyhűtéssel, torony hőmérővel, hűtővíz hőmérővel, békazárral, gumitömítéssel a fedélben. A sokszög geometriára hajlított fal jobb termodinamikai tulajdonságokkal, nagyobb felülettel ruházza fel a desztilláló berendezést.
A dupla fal (vízfürdő) biztosítja, hogy a cefre nem kozmál le, illetve megvalósítja a kíméletes hő sokk nélküli főzést-, hőkezelést, mivel így fontos anyagok nem bomlanak el a főzés során, melyekkel a pálinka íz világát gazdagítjuk. Az egylépcsős toronyrendszer biztosítja a pálinka finomítás nélküli egyszeri lefőzését (Nem kell kétszer főzni) mindamellett gondoskodik az illóolajok megfelelő áthozataláról a párlatba, mely megadja a gyümölcspálinkákra jellemző jellegzetes illat és íz világot.
Az aromakosár a deflegmátor alján, becsatolható módon kerül kialakításra. Ez egy rács, melynek szerepe, (mint a dúsító toronynak, vagy mint aroma kamrának) hogy a párlatunk útjába olyan illó olajokat, anyagokat tartalmazó növényeket, gyümölcsöket tudjunk elhelyezni, amiből a pálinkánkba úgy tudunk ízeket átörökíteni, hogy az nem színezi el, illetve nem édesíti meg a végterméket.
Elektromos fűtéssel, elektronikus vezérléssel is rendelhető.
https://aurelhotechnika.hu/termekek/palinkafozok/
Pár éve kifejlesztett desztilláló berendezéseink biztosítják, hogy alacsony hőmérsékleten történő hőkezeléssel energiatakarékos módon a lehető legjobb íz világgal rendelkező gyümölcspárlatát tudja elkészíteni egy főzéssel. Vastag (3mm) rozsdamentes belső főzőedény, rozsdamentes fedél, deflegmátorral, vastag (3mm) masszív szénacél köpeny, köpenyhőmérővel, feltöltő- ürítő csappal, nyomásmérővel, biztonsági szeleppel, visszacsapó szeleppel, ahol a vízköpeny gondoskodik a kíméletes, hő sokk nélküli főzésről. Réz toronyrendszerrel, (mely hollanderrel lecsavarozható és egy opcionálisan felárral rendelhető kétlépcsős toronyra cserélhető, mely lehetővé teszi a kétlépcsős (két utas ) főzést) rektifikáló kamrával, alsó külső és felső-belső toronyhűtéssel, átfolyós páracső köpenyhűtéssel, torony hőmérővel, hűtővíz hőmérővel, békazárral, gumitömítéssel a fedélben. A sokszög geometriára hajlított fal jobb termodinamikai tulajdonságokkal, nagyobb felülettel ruházza fel a desztilláló berendezést.
A dupla fal (vízfürdő) biztosítja, hogy a cefre nem kozmál le, illetve megvalósítja a kíméletes hő sokk nélküli főzést-, hőkezelést, mivel így fontos anyagok nem bomlanak el a főzés során, melyekkel a pálinka íz világát gazdagítjuk. Az egylépcsős toronyrendszer biztosítja a pálinka finomítás nélküli egyszeri lefőzését (Nem kell kétszer főzni) mindamellett gondoskodik az illóolajok megfelelő áthozataláról a párlatba, mely megadja a gyümölcspálinkákra jellemző jellegzetes illat és íz világot.
Az aromakosár a deflegmátor alján, becsatolható módon kerül kialakításra. Ez egy rács, melynek szerepe, (mint a dúsító toronynak, vagy mint aroma kamrának) hogy a párlatunk útjába olyan illó olajokat, anyagokat tartalmazó növényeket, gyümölcsöket tudjunk elhelyezni, amiből a pálinkánkba úgy tudunk ízeket átörökíteni, hogy az nem színezi el, illetve nem édesíti meg a végterméket.
Elektromos fűtéssel, elektronikus vezérléssel is rendelhető.
https://aurelhotechnika.hu/termekek/palinkafozok/
Archiváltuk a hirdetést!
Tulajdonságok
A hirdető: | Kereskedés hirdetése |
Értékesítés típusa: | Eladó |
Eddig megtekintették 35 alkalommal |
Egyéb apró rovaton belül a(z) "Egylépcsős, tripla falú vízköpenyes pálinkafőző" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: