Betöltés...

DC Comics utazó bögre - JokerTermékleírás Ez a lenyűgöző Joker motívumával tökéletes választás minden képregény rajongónak. A praktikus megoldás az ideális reggeli kávézáshoz úton, vagy akár munkahel

Ár: 6.090 Ft

DC Comics utazó bögre - JokerTermékleírás Ez a lenyűgöző DC Comics utazó bögre a Joker motívumával tökéletes választás minden képregény rajongónak. A praktikus megoldás az ideális választás reggeli kávézáshoz az úton, vagy akár munkahelyen is. A minőségi anyag és a stílusos design garantáltan elvarázsolja majd a Joker rajongókat!Tulajdonságok:- DC Comics hivatalosan licencelt termék- Űrtartalom: 400 ml- Anyaga: rozsdamentes acél- Könnyen tisztítható- Kényelmes fogantyúval rendelkezikNe hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és rendelje meg még ma ezt a fantasztikus DC Comics utazó bögrét Joker designnal!

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "DC Comics utazó bögre - JokerTermékleírás Ez a lenyűgöző Joker motívumával tökéletes választás minden képregény rajongónak. A praktikus megoldás az ideális reggeli kávézáshoz úton, vagy akár munkahel" című hirdetést látja. (fent)