Betöltés...

Vákuumterápiás anticellulitisz készülék - Szabadulj meg a narancsbőrtől és sétálj büszkén az új, tökéletesen feszes testedben!

Ár: 6.990 Ft

Vákuumterápiás anticellulitisz készülék - Szabadulj meg a narancsbőrtől és sétálj büszkén az új, tökéletesen feszes testedben! Már az első alkalommal érezhető a hatása! Javítja a helyi vérkeringést és a nyirokáramlást. Használható csípőre, lábra, fenékre, karokra és hasra. Rendkívül könnyen használható. Állítható intenzitás. Újratölthető akkumulátor. Válaszd Te is ezt a narancsbőr elleni vákuumterápiás készüléket, melynek használatával könnyen és hatékonyan megszabadulhatsz a nem kívánt narancsbőrtől! A készülék vákuumterápia technikán alapul, amely állandó, egyidejű masszázs- és szívómozgásokból áll, ezáltal segítik a cellulit csökkentését. A bőröd visszanyeri természetes rugalmasságát és simaságát, csökkentve a megereszkedést és az öregedés jeleit! Ajánlott olajokkal és krémekkel történő használatra, amelyet használat előtt fel kell vinni a bőrre. A még látványosabb eredmény elérése érdekében célszerű anticellulit krémet használni a készülék használata után. Tartozékok: Anticellulit eszköz Dupla görgős szívó fej : Combok, csípő, has és fenék kezelésére. Egy görgős szívó fej : Karok és lábak kezelésére. Hálózati adapter Anyag: Műanyag Szín: Fehér

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Vákuumterápiás anticellulitisz készülék - Szabadulj meg a narancsbőrtől és sétálj büszkén az új, tökéletesen feszes testedben!" című hirdetést látja. (fent)