Betöltés...

Case Elegance szivartartó digitális nedvességmérővel

Ár: 17.589 Ft

Case Elegance szivartartó digitális nedvességmérővel
NAGYOBB OCTODOR
Az akár 100 szivar befogadására alkalmas Octodor bőséges tárolóhelyet biztosít kezdő és gyakorlott dohányosok számára egyaránt. Megőriztük az összes népszerű Klaro humidor funkciót, mint például az elülső digitális nedvességmérőt, a mágneses fedelet és a tartozékfiókot. Az Octodort gondosan, egyedi nyolcszög alakúra formáltuk, és elegáns, magasfényű fekete zongorafényezéssel láttuk el.
SÜLLYESZTETT PÁRÁSÍTÓ RENDSZER
A humidor Hydro rendszerrel érkezik, amely egy precíz és alacsony karbantartási igényű szivarpárásító rendszer. Ez a különleges rendszer 65-70% közötti relatív páratartalmat biztosít. Más modellekkel ellentétben a párásítót süllyesztettük, így egyáltalán nem foglal helyet. Ajánljuk a Klaro-előfizetést, hogy egész évben biztosíthassa a humidor megfelelő működését.
SPANYOL CÉDRUS
Vastag spanyol cédrust használtunk, ami kiválóan megtartja a nedvességet. A fedél felnyitásakor azonnal érezhető a spanyol cédrus illata. A Case Elegance-nél nagy hangsúlyt fektetünk a minőségi anyagok használatára, hogy tiszteletben tartsuk a humidorgyártás hagyományait.
DIGITÁLIS HYGROMETER
A Klaro humidorok alapeleme a beépített digitális páratartalom mérő, amely a legpontosabb módja a humidor állapotának ellenőrzésére. Az űrszürke fém borítást úgy formáztuk, hogy tökéletesen illeszkedjen a humidor nyolcszög alakjához.
TARTOZÉKOK TÁROLÁSA
Az alsó, kihúzható tartozéktároló fiókban kényelmesen tárolhatók az öngyújtók, szivarvágók és egyéb kiegészítők. A fiók plüss filc béléssel és egyedi nyolcszög alakú fogantyúval rendelkezik, hogy könnyebb legyen hozzáférni a tartozékokhoz. (A tartozékokat nem tartalmazza.)
KISZERELHETŐ CÉDRUSTÁLCA
A kivehető cédrus tárolótálca segít elválasztani a szivarokat, hogy jobb légáramlást és fűszerezést biztosítson. A tálca lehetővé teszi a szivarok praktikus elrendezését is.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.13
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Case Elegance szivartartó digitális nedvességmérővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: