Betöltés...

13 db-os fondant formázó kés szett műanyag dobozban

Ár: 1.799 Ft

A 13 db-os fondant formázó kés szett műanyag dobozban az álmodott tortadíszítési eszköz, amely minden szükséges elemet tartalmaz, hogy igazán profi módon készíthesd el süteményeidet. A szett 13 különböző fejjel rendelkezik, melyek segítségével milliméter pontossággal vághatsz, formázhatsz és jelölhetsz. A 3 különböző fém nyél biztosítja a kényelmes és stabil fogást, így a legapróbb részletek kidolgozása is gyerekjáték lesz.

Képzeld el, ahogy a konyhádban állsz, és a 13 db-os fondant formázó kés szettel alkotsz varázslatos tortákat. Ez a szett nem csupán eszközöket kínál, hanem egy teljes élményt, amely során minden egyes vágás és formázás örömteli és izgalmas lesz. Az éles pengék segítségével könnyedén alakíthatod a fondantot, és a végeredmény mindig lélegzetelállító lesz.

Ez a fondant formázó kés szett különösen azoknak szól, akik komolyan veszik a tortadíszítést, és szeretnék a lehető legjobb eredményt elérni. A különböző fejek lehetővé teszik, hogy minden egyes tortadíszítési kihívást magabiztosan és precízen oldj meg. Akár finom részleteket szeretnél kialakítani, akár nagyobb elemeket formázni, ez a szett mindkét esetben tökéletes társ lesz.

A tartós fém nyelek és a műanyag doboz gondoskodnak arról, hogy az eszközeid mindig rendben legyenek, és hosszú évekig szolgáljanak téged. A 13 db-os fondant formázó kés szett nem csupán egy szerszámkészlet, hanem egy inspiráló eszköztár, amely minden egyes használat során új ötleteket és lehetőségeket nyit meg előtted.

Gondolj csak bele, milyen fantasztikus érzés lesz, amikor a családod és barátaid csodálják a műveidet. Ez a fondant formázó kés szett segít abban, hogy minden tortád igazi mesterművé váljon, és te is igazi tortaművésszé válj. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a konyhádban valóságos csodákat alkothass.

A 13 db-os fondant formázó kés szett műanyag dobozban a kulcs ahhoz, hogy minden egyes süteményed különleges és egyedi legyen. Ez a szett nem csupán eszközöket kínál, hanem egy egész világot nyit meg előtted, ahol a kreativitásod és a művészi képességeid szabadon szárnyalhatnak. Ne várj tovább, szerezd be most, és lépj be a professzionális tortadíszítés világába!

Miért pont ez a termék?


Komplett szett 13 különböző fejjel
3 kényelmes fém nyél
Éles pengék a precíz munkához
Tartós és hosszú élettartamú
Könnyen tisztítható és tárolható


Felhasználási tippek:


Fondant figurák készítése
Finom részletek kialakítása
Torta szélek precíz formázása
Ehető virágok és levelek készítése
Torta bevonatok simítása és díszítése


Felhasználási alkalmak:


Születésnapi torták
Esküvői torták
Ünnepi sütemények
Gyerekzsúrok
Különleges alkalmi torták


Csomag tartalma:


13 db különböző típusú fondant fej
3 db különböző fém nyél
Műanyag doboz a tároláshoz


Szerezd be most a 13 db-os fondant formázó kés szettet műanyag dobozban, és tedd mesterművé minden tortádat! Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a konyhád valódi műhely legyen, ahol a kreativitásod szabadon szárnyalhat!


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.08.30
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "13 db-os fondant formázó kés szett műanyag dobozban" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: