Betöltés...

Szivargyújtó töltő és elosztó voltmérővel 1db szivargy. 2db USB 1db USB C 13184

Ár: 4.500 Ft

A Prémium QC3USB autós töltő egy multifunkcionális eszköz, amely három USB portot (2db USB A port és 1db Type-C) és egy szivargyújtó csatlakozót kínál. A készülék összesen 66W teljesítménnyel rendelkezik, és lehetővé teszi több eszköz egyidejű töltését. Az egyik USB port Quick Charge 3.0 technológiát támogat, amely gyorsabb töltést biztosít kompatibilis eszközök számára. A töltő feje 360°ban körbefoghatható.
A töltő beépített áram- és feszültségmérővel rendelkezik, amely folyamatosan figyeli az autó akkumulátorának állapotát. Az eszköz jelzi, ha az akkumulátor feszültsége túl alacsony, így elkerülhetőek az indítási problémák. A töltés közben a kijelzőn megjelenik az aktuális feszültség, így mindig naprakész információval rendelkezhetünk a jármű energiaellátásáról.
A töltő kompakt és elegáns kialakításának köszönhetően bármilyen autó belső teréhez illeszkedik. Könnyen használható, csak csatlakoztatni kell a szivargyújtó aljzatba, és máris készen áll a használatra. A szivargyújtó csatlakozó különféle eszközök üzemeltetésére alkalmazható, melyet maximum 90 Wattos eszközzel tudunk megterhelni.
Adatok:
Tápellátás. DC 10-30V (tehát 12V-os és 24V-os járművekben is használható)
Type C port: 3 Amper
USB 1 port: 3 Amper
USB 2 port: 2.4 Amper
Voltmérő: DC 10-30V-ig


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.08.22
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Szivargyújtó töltő és elosztó voltmérővel 1db szivargy. 2db USB 1db USB C 13184" című hirdetést látja. (fent)