Betöltés...

Phantom kétszemélyes robogó fekete-fehér 350W 30-40km

Ár: 189.990 Ft

Phantom kétszemélyes robogó fekete-fehér 350W 30-40km Ez a termék rendkívüli teljesítménnyel és praktikus funkciókkal rendelkezik, ami tökéletes választás lehet az Ön igényeihez. A LCD kijelző segítségével könnyedén nyomon követheti az aktuális állapotot és paramétereket.
Az erősített kosár lehetővé teszi, hogy kényelmesen szállítsa a szükséges dolgait, míg a nagy lencsés lámpák biztosítják a jó látást az utakon, még sötét vagy kevésbé megvilágított területeken is. Az elülső és hátsó irányjelzők növelik a biztonságot közlekedés közben.
A lábtartó kényelmes állást biztosít, miközben halk és zökkenőmentes működést garantál a 350 wattos motorral összehangolva.
Az elektromos robogó tartalmaz egy távirányítós lopásgátló kulcsot, így könnyedén és biztonságosan zárhatja le járművét.
A 14-2.5-es abroncsok kiváló tapadást és stabilitást biztosítanak különböző útviszonyok között.
A dupla lengéscsillapítók maximális kényelmet nyújtanak útközben, míg az elülső 80 mm-es dobfékek és a hátsó 90 mm-es hengeres fékek hatékonyan állítják meg a járművet szükség esetén.
Két személy szállítására alkalmas és akár 150 kg terhelhetőséggel rendelkezik. Közel 30 km/h sebességre képes, így megfelelhet az Ön ízlésének és preferenciáinak is.
Természetesen, a robogó hatótávolsága 30-40 kilométer körül van, azonban fontos megjegyezni, hogy a hatótávolság valós értéke változhat a vezetési stílustól, az időjárási körülményektől és más tényezőktől függően. A megadott érték a gyártó által mért, optimális körülmények között elért távolság, azonban a valós használat során az eltérések természetesek lehetnek. A hatótávolság változhat attól függően, hogy milyen gyakran használják a gyorsítást, a fékezést, az időjárási viszonyoktól, az útviszonyoktól és más körülményektől.
*Kérjük vegye figyelembe, hogy a termékre vonatkozó garanciális igényét csak abban az esetben érvényesíttetheti, ha a termék összeszerelését számlával igazolható módon, szakszervizben végezteti el!Megértését köszönjük!














































































































































































































Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.07.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Phantom kétszemélyes robogó fekete-fehér 350W 30-40km" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: